کد خبر: ۳۴۵۲۴۹
۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۸
0
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از قرار گرفتن شکر و چای در مسیر افزایش قیمت خبر داد و گفت: در بازار چای بیش از 25 تا 50 درصد گران فروشی می‌شود.

شکر و چای گران تر می شود

 

به گزارش پول نیوز، قاسمعلی حسنی در تشریح آخرین وضعیت تامین و قیمت دو کالای شکر و چای که این روزها حاشیه‌ساز شده‌اند، اظهار کرد: شکر و چای در مسیر افزایش تند قیمت قرار گرفته و با نزدیک شدن به پایان سال موجب نگرانی مصرف کنندگان شده است.

وی ادامه داد: شکر ظرف یک ماه افزایش نرخ 70 تا 80 درصدی را در بازار آزاد تجربه کرده است.

به گفته حسنی؛ همچنان شکرهای بسته بندی یک کیلوگرمی دولتی با نرخ مصوب 6 هزار و 650 تومان در بازار یافت می‌شود، اما بخش اعظم شکرهای عرضه شده در بازار با نرخ آزاد هستند.

وی قیمت عمده هر کیلوگرم شکر آزاد در تناژهای بالا را 10 هزار و 300 تومان عنوان کرد و افزود: نرخ آن در خرده فروشی‌ها بسیار بیشتر از این میزان است.

حسنی همچنین از افزایش بیش از 200 درصدی قیمت چای در یکسال اخیر خبر داد.

وی گفت: در مدت یکسال قیمت متوسط هر کیلوگرم چای از 7 هزار تومان به 21 هزار تومان افزایش داشته است.

حسنی مدعی شد؛ در چای 50 درصد گران فروشی اتفاق می‌افتد.

وی در تشریح این ادعای خود اظهار کرد: قیمت جهانی هر کیلوگرم چای 2.5 دلار تا 4 دلار است، اگر نرخ دلار را 25 هزار تومان در نظر بگیریم قیمت چای نباید بیش از 100 هزار تومان باشد.

حسنی تاکید کرد: این در حالی است که هر کیلوگرم چای وارداتی تا 124 هزار تومان نیز به فروش می‌رسد.

وی نتیجه گرفت: حتی اگر هزینه‌های جانبی را در نظر بگیرم در چای بیش از 25 تا 50 درصد گران فروشی می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: