April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۸۹۰۱
۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۵
0
واردات نفت روسیه توسط آمریکا اخیراً به بالاترین رقم طی 10 سال گذشته رسیده است چون پالایشگاه های آمریکا به دنبال بهبود از بحران کرونا فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند.

وابستگی آمریکا به نفت روسیه با وجود تیره تر شدن روابط بین دو کشور

 

به گزارش پول نیوز به نقل از اس پی گلوبال پلتس، روابط بین روسیه و آمریکا به دنبال وضع تحریم‌های جدید آمریکا علیه این کشور تیره‌تر شده است ولی وقتی نوبت به نفت مسکو می‌رسد، پالایشگاه‌های آمریکا بیش از پیش وابسته شده‌اند.


واردات نفت روسیه توسط آمریکا اخیراً به بالاترین رقم طی 10 سال گذشته رسیده است چون پالایشگاه های آمریکا به دنبال بهبود از بحران کرونا فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند.

تحلیلگران عقیده دارند این مسئله نشان می‌دهد چطور ارتباط بین بازارهای نفت خارج از مفاهیم سیاسی شکل می‌گیرد. جالب اینجاست که افزایش واردات نفت روسیه توسط آمریکا به قبل از بحران کرونا برمی‌گردد یعنی همزمان با اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا در 2019.

تا قبل از تحریم ونزوئلا، پالایشگاه‌های آمریکا مخصوصاً به نفت خام سنگین و ترش این کشور وابسته بودند که تا حدی شبیه به نفت ترش متوسط روسیه است.

روند واردات از روسیه با وجود تیره شدن روابط بین دو کشور در ماههای اخیر شتاب گرفته است.


واردات نفت و محصولات نفتی آمریکا از روسیه در 2020 به بالاترین رقم طی یک دهه گذشته رسیده بود و همین روند در سال جاری میلادی هم ادامه دارد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا گزارش داد آمریکا در ژانویه 648000 بشکه در روز نفت خام و محصولات نفتی روسیه را وارد کرده که بیشترین نرخ ماهانه واردات از این کشور از ژوئن 2012 است.

متوسط واردات نفت آمریکا از روسیه در 2020 برابر با 538 هزار بشکه در روز بود یعنی بالاتر از 520 هزار بشکه در روزی که در 2019 وارد شده بود. بالاترین رقم واردات آمریکا از روسیه در 2011 و برابر با 624 هزار بشکه در روز بوده است. تقاضا برای نفت خام روسیه مثل نفت اورال و واراندی در ماه های اخیر افزایش یافته است.

پالایشگاه‌های نفت آمریکایی که دسترسی خود به نفت خام ونزوئلا را به خاطر تحریم‌های آمریکا از دست داده اند برای تامین نیازهای خود به روسیه روی آورده‌اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: