May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۴۹۳۵
۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۱
0
آگاهی از تداخلات مضر مواد غذایی از نکات کلیدی و مهم در حوزه تغذیه و حفظ سلامت است؛ به این معنی که مصرف برخی مواد غذایی با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند بسیار مضر و خطرناک باشد.

خطرات مصرف ماهی با ماست یا دوغ

به گزارش پول نیوز،یکی از نکات بسیار کلیدی و مهم در حوزه تغذیه و حفظ سلامتی، آگاهی از «تداخلات مضر مواد غذایی» است به این معنی که مصرف برخی مواد غذایی با هم و در یک وعده غذایی می‌تواند بسیار مضر و خطرناک باشد.

یکی از این موارد پرهیز، مصرف گوشت ماهی با برخی اقلام غذایی مانند ماست یا دوغ است که می‌تواند منجر به مشکلات و عوارض شدیدی برای انسان شود؛ خوردن همزمان ماهی و ماست مخصوصاً در وعده شام می‌تواند بسیار پرعارضه باشد.

ضعف شدید، افزایش احتمال سکته، تحلیل قوای جنسی، برص، لک و پیس، سردی معده، افزایش احتمال ابتلا به MS، ناراحتی‌های عصبی و... تنها برخی از عوارض خوردن ماهی همراه ماست است.

در توضیح چرایی این مسئله باید گفت که گوشت ماهی به‌ لحاظ طبع، سرد و تر است و در صورت مصرف همزمان آن با ماست که آن نیز سرد و تر است، باعث غلبه شدید سردی و تری در بدن شده و عوارضی را که در بالا به آن اشاره شد به‌همراه خواهد داشت.

پس در مصرف ماهی باید دقت داشت:

  • ماهی هرگز همراه ماست یا دوغ مصرف نشود.
  • ماهی حتماً همراه مصلحات آن (خرما، عسل، گردو، زنجبیل، ادویه‌جات گرم، ماهی به‌صورت شکم‌پر) خورده شود.
  • مصرف ماهی بیشتر باید در فصل تابستان و فصول گرم سال باشد.
  • ماهی در وعده غذایی ناهار مصرف شود و از مصرف آن در وعده شام پرهیز شود.
  • افراد با طبع سرد (افراد بلغمی و سوداوی) از خوردن زیاد ماهی به‌شدت پرهیز کنند.
  • هرگز همراه ماهی آب ننوشید.

همچنین متخصصان تغذیه، مصرف ماهی با لیموترش را نیز توصیه می‌کنند چون نه‌تنها لیمو طعم بهتری به گوشت ماهی می‌دهد بلکه ویتامین C موجود در آن به جذب آهن ماهی کمک می‌کند. البته باید توجه داشت که مصرف مقادیر زیاد چاشنی‌هایی چون لیموترش و انواع ترشی‌ به‌همراه ماهی به‌دلیل آنکه هر دو طبع سردی دارند به‌خصوص برای سردمزاجان توصیه نمی‌شود، چون ضمن اینکه سبب بی‌حالی، ضعف و هضم سخت غذا می‌شود، تشدیدکننده بیماری‌های سرد همچون روماتیسم، آلزایمر، افسردگی و… است.

برچسب ها: ماهی ، ماست ، پول نیوز ، پول ، سلامت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: