May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۹۷۱۹
۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۲
0
واردات موز در ازای ارز به دست آمده از صادرات سیب درختی مجاز و این شرط به دیگر شرایط واردات این محصول اضافه شد.
شرایط واردات موز تغییر کرد
معاون وزیر جهاد کشاورزی طی مکاتبه‌ای شرایط ترخیص محموله‌های موز را به معاونت فنی گمرک ایران ابلاغ کرد و در شرایط واردات این محصول تغییر ایجاد کرد که به نطر میرسد شرایط واردات سخت‌تر شده است.

براین اساس، ثبت سفارش، تمدید ثبت سفارش و ترخیص محموله‌های موز از محل اظهارنامه‌های (پروانه شده)، سیب درختی در بازه زمانی اول بهمن‌ماه سال ۱۳۹۸ تا دوم اسفندماه سال گذشته که زمان فعال شدن ثبت سفارش موز است، بلامانع خواهد بود.

همچنین ثبت سفارش و تمدید ثبت سفارش موز از محل اظهارنامه‌های بازه زمانی سوم اسفندماه سال ۱۳۹۹ به بعد سیب درختی تا شش ماه بعد از تاریخ اظهارنامه صادراتی بلامانع است. ترخیص محموله‌هایی که با این شرایط ثبت سفارش و وارد گمرک شده است نیز مشکلی نخواهد داشت.

طبق ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی به گمرک، ترخیص محموله‌های موز برای درخواست‌هایی که قبل از تاریخ این ابلاغیه (۲۴ شهریور ۱۴۰۰)، با رعایت ضوابط تعیین شده ثبت سفارش شده‌اند چنانچه دارای تائیدیه گمرک اجرایی مبنی بر صادرات سیب درجه یک و درجه دو باشد می‌تواند با برخورداری از مفاد ۵ مندرجات ذیل یادداشت فصل هشتم کتاب مقررات صادرات و واردات بلامانع باشد.

به ازای صاردات ۱.۵ کیلوگرم سیب درختی و صادرات یک کیلوگرم کشمش و صادرات دو کیلوگرم پرتقال، حقوق ورودی یک کیلوگرم موز معادل پنج درصد ارزش تعیین می‌شود.

بر اساس شرایط تعیین شده اگر محموله‌های وارداتی فاقد تائیدیه گمرکات اجرایی بود باید برای ورود آن ۲۰ درصد حقوق ورودی پرداخت شود.

همچنین ثبت سفارش موز از تاریخ این ابلاغیه، صرفا در ازای استفاده ارز حاصل از صادرات سیب درجه یک و دو با امکان برخورداری از مفاد پنج مندرجات ذیل یادداشت فصل هشتم مجاز است؛ بنابراین گزارش بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار مقرر شده بود که واردات موز حتما در قبال صادرات سیب درختی باشد، اما آنچه در چند ماه اخیر اتفاق افتاد نشان داد که بانک مرکزی و وزارت صمت نسبت به تأیید منشا ارز و صدور ثبت سفارش موز‌هایی اقدام کردند که شرط صادرات سیب در قبال آن رعایت نشد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: