کد خبر: ۳۶۰۱۵۳
۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
0
روند واکسیناسیون در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه هر هفته به گونه‌ای دنبال می‌شود که نمی‌توان به برنامه کشوری در موعد مقرر رسید.
روند واکسیناسیون از سرعت افتاد
سرعت واکسیناسیون در دو روز پایانی هفته به گونه‌ای است که نمی‌توان با این روند به تکمیل برنامه کشوری و در موعد مقرر امیدوار بود. به طوری که روز پنج شنبه اول مهر ۱۴۰۰ فقط ۸۱۸ هزار و ۷۱۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

این در حالی است که برای رسیدن به برنامه از پیش تعیین شده، می‌بایست روزانه حداقل یک میلیون و هشتصد هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شود.

همان طور که بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، گفته بود، برنامه واکسیناسیون کشوری می‌بایست تا پایان آبان ۱۴۰۰ تکمیل شود. یعنی حداقل ۶۰ تا ۶۵ میلیون نفر از جمعیت کشور می‌بایست واکسینه شوند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۷ هزار و ۳۸۰ نفر در کشور دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. همچنین، ۱۵ میلیون و ۹۳ هزار و ۲۹۲ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۷۲ دوز رسید.

این آمار نشان می‌دهد که تا کنون فقط ۱۵ میلیون نفر در مقابل بیماری کرونا واکسینه شده‌اند و حداقل ۵۰ میلیون نفر دیگر باید تا پایان آبان دو دوز واکسن کرونا دریافت کنند تا به ایمنی جمعی برسیم.

بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که ممکن است با وجود سویه‌های جدید لامبدا و میو و سرایت پذیری بالاتر آنها، پیک جدیدی از کرونا را تجربه کنیم، گفت: با جدی گرفتن واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌توان در مقابل پیک جدید کرونا آمادگی لازم را کسب کرد.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن مهم‌تر از اثربخشی آن است، افزود: به تأخیر انداختن واکسیناسیون خطر ابتلاء به بیماری را بیشتر می‌کند.

عشرتی درباره زمان پایان واکسیناسیون در کشور، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، تا نیمه دوم آبان باید به پوشش مناسب واکسیناسیون بالای ۸۰ درصدی گروه‌های هدف (بالای ۱۸ سال) برسیم. ایمنی با دریافت دو دوز واکسن کرونا حاصل می‌شود.

این در حالی است که اگر نتوانیم سرعت واکسیناسیون را افزایش دهیم، احتمال دارد که درگیر پیک جدید کرونا شویم و در این صورت، تمامی برنامه‌های تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها دچار اختلال خواهد شد و شاید حضور دانش آموزان و دانشجویان در محیط‌های آموزشی عقب بیافتد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: