کد خبر: ۳۶۰۳۶۲
۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳
0
رییس اتحادیه نانوایان فانتزی اظهار داشت: در حال حال حاضر ۹۹ هزار واحد صنفی در کشور فعالیت دارند که بیش از نیمی از این تعداد در بحث تولید نان تبحر لازم را ندارند.
دلایل گرانی نان در برخی از واحد‌های صنفی
محمدجواد کرمی، رییس اتحادیه نانوایان فانتزی در گفت وگویی، درباره دلایل گرانی نان در برخی از واحدهای صنفی، گفت: هزینه‌های تولید در سال‌های اخیر افزایش نرخ داشتند از این‌رو طبیعی است که شاهد افزایش نرخ نان باشیم.

وی با بیان اینکه ابتدای هر سال دولت درآمد کارگر، بیمه و مالیات را مشخص می‌کند، افزود: هر ساله ما شاهد افزایش ۱۰ درصدی هزینه‌ها هستیم اما تمامی دولت‌ها در ایران تلاش دارند که با ثابت نگه داشتن نرخ آرد قیمت نان را ثابت نگه دارند. این در حالی است که ۷۵ درصد از دلایل گرانی نان به هزینه‌های تولید بر می‌گردد نه قیمت آرد.

این فعال صنفی در ادامه با اشاره به نرخ فروش آرد، افزود: دولت گندم را ۷ هزار و ۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می‌کند اما کیلویی ۶۶۵ هزار به نانوایی‌ها «یارانه بگیرهای نوع یک»، ۲ هزار و ۷۰۰ تومان به بخش صنف و صنعت، و کیلویی ۹۰۰ تومان به آزاد پزها عرضه می‌کند. تجربه ثابت کرده است همین عدم نرخ ثابت باعث بی‌نظمی در بازار آرد و نان شده است.

وی در ادامه با اشاره به لزوم تک نرخی شدن نرخ گندم و آرد، گفت: قیمت گندم و آرد در تمام دنیا ثابت است ما هم باید با تصمیمات درست قیمت آرد را واقعی کنیم.

کرمی، سال ۱۳۸۹ را سال شکوفایی صنعت نانوایی خواند و افزود: در این سال پول به حساب مردم واریز شد و اصلاح قیمت به بهترین شکل ممکن انجام گرفت.

وی در ادامه با اشاره به تعداد واحدهای صنفی فعال در کشور، گفت: در حال حال حاضر ۹۹ هزار واحد صنفی در کشور فعالیت دارند که بیش از نیمی از این تعداد در بحث تولید نان تبحر لازم را ندارند. دولت هم اکنون ۵۰ هزار میلیارد تومان، یارانه به بخش آرد و گندم پرداخت می‌کند که اگر این یارانه درست هزینه شود نه تنها شاهد ثبات قیمت خواهیم بود بلکه درجه کیفی نان نیز بهتر خواهد شد.

رییس اتحادیه نانوایان فانتزی در پایان خاطر نشان کرد: مواد اولیه مرغوب، ماشین آلات به روز و نیروی انسانی مهارت دیده سه عامل مهم در بالا رفتن کیفیت نان هستند که اگراین ۳ به خوبی کنار هم قرار بگیرند در محصول نهایی با کیفیت در به‌دست مشتریان می‌رسد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: