May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۵۵۱۸
۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
0
شهروندان استرالیایی تصاویری از درخشان بودن ماهواره‌های استارلینک در آسمان شب را در فضای مجازی منتشر کرده اند.
تماشای قطار ماهواره‌ای استارلینک در آسمان استرالیا
تصاویری از قطار ماهواره‌ای استارلینک ایلان ماسک را که در مدت اخیر حاشیه‌های زیادی داشته است به ثبت رسانده اند. این پدیده‌های دست ساز بشر، به طور فزاینده‌ای به مناظری رایج در آسمان تبدیل می‌شوند.

یکی از ساکنان ایالت ویکتوریا در استرالیا روز یکشنبه شاهد عبور ماهواره‌های استارلینک از شهر استاول در غرب این ایالت بود. این شخص توانسته تصاویری را از آسمان شب نیز ثبت کند که تخمین زده می‌شود بیش از ۵۰ ماهواره را به تصویر می‌کشد. در خلق این تصاویر از عکسبرداری مدت دار استفاده شده که در آن به راحتی می‌توان ماهواره‌ها که در یک خط به دنبال هم هستند را دید.

ماهواره استارلینک

در حال حاضر بیش از ۱۶۰۰ ماهواره استارلینک در مدار هستند، اما با توجه به اینکه اسپیس ایکس مدارکی را برای ارسال ۴۲ هزار ماهواره استارلینک به ثبت رسانده باید منتظر افزایش قابل توجه این ماهواره‌ها در فضا باشیم. افزایش تعداد ماهواره‌ها باعث نگرانی برخی از ستاره‌ شناسان که از آوریل ۲۰۲۱ برای محافظت از آسمان تلاش‌هایی را آغاز کردند، شده است. اتحادیه بین المللی نجوم نیز از سازمان ملل خواسته تا در این مسئله مداخله کند.

ماهواره استا در فضا

توماس شیلدکنخت در یک کنفرانس مطبوعاتی که توسط آژانس فضایی اروپا در موسسه نجوم دانشگاه برن در سوئیس برگزار شد، گفت که تعداد فزاینده ماهواره‌ها آسمان را به هم ریخته است.

از دیگر حواشی ماهواره استارلینک می‌توان به این مورد اشاره کرد که به تازگی، کشور هند اسپیس ایکس را به دلیل انجام پیش سفارش برای سرویس اینترنتی خود متهم کرده و می‌گوید بدون دریافت موافقت دولت این کشور اجازه فعالیت ندارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: