کد خبر: ۳۶۶۵۷۹
۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
0
فعالیت‌های معدنی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در سال ۱۴۰۰ منتشر شد.
عملکرد ایمپاکسو در حوزه اکتشاف در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۰+ ویدئو
شرکت تهیه وتولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) در تاریخ ۲۲ دیماه ۱۳۶۴ تحت شماره ۹۸ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی شهرستان لنجان اصفهان به نام “شرکت سهامی خاص تهیه مواد غیر فلزی” به ثبت رسید و بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۶ آبان ماه ۱۳۷۴ به نام “شرکت تهیه و تولید مواد اولیه فولاد ایران (سهامی خاص) ” و سپس براساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۸ خرداد ماه ۱۳۸۱ به نام “شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (سهامی خاص) ” تغییر نام یافت.

هدف از احداث شرکت تامین مواد اولیه فولاد کشور بود لذا کلیه معادن و شرکت‌های تولید کننده زغالسنگ و سنگ آهن کشور اعم از چادرملو، گل گهر، زغالسنگ طبس، زغالسنگ کرمان و … تحت مدیریت این شرکت بودند که با اجرایی شدن قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ بخش عمده این شرکت‌ها واگذار شدند.

پس از واگذاری ها، تمرکز شرکت از بنگاه‌های تولیدی بر ایجاد ظرفیت تولید در مواد اولیه فولاد کشور متمرکز شد، نظیر طرح‌های تجهیز معادن سنگ آهن جلال آباد، چاه گز و میشدوان، گل گهر ۲و۴، کک سازی زرند، زغال سنگ طبس، پتاس خور و بیابانک و …

در سال ۱۳۹۲ و با قرار گرفتن نام شرکت در لیست واگذاری، باقیمانده مجتمع‌های سنگ آهنی، مجتمع پتاس خور و بیابانک و… نیز به مالکیت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در آمدند.

در سال ۱۳۹۳شرکت طبق مصوبه هیات دولت از لیست واگذاری خارج و مقرر گردید بعنوان شرکت فرعی (بازوی اجرایی- عملیاتی) سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران عهده دار بخشی از فعالیت‌های آن سازمان در حوزه‌های اکتشاف، توسعه و تجهیز، استخراج و فراوری معادن با رعایت اصل ۴۴ گردد. بر این اساس نظارت و مدیریت تعدادی از مجتمع‌ها و طرح‌های معدنی تحت مالکیت ایمیدرو نیز به شرکت تفویض گردید.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: