May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۶۶۰۱
۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۶
0
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: قطعا باید تمام پلتفرم‌ها در فضای مجازی برای انجام فعالیت‌های‌شان مجوز حاکمیت را بگیرند؛ منتها اگر پروسه صدور مجوز باعث کندی در کار آن‌ها شود، مورد پذیرش ما نیست.
تاخیر در صدور مجوز فعالیت پلتفرم‌های داخلی رمز ارز مورد پذیرش نیست
محمدرضا پورابراهیمی درجمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم حمایت از کسب و کار‌های مجازی گفت: باید برای انجام کسب و کار‌ها در فضای مجازی الزامات حاکمیت رعایت شود، اما نباید این مجوز‌ها همچون سرعت گیری در مسیر حرکت آن‌ها بوده و کارشان را با کندی مواجه کند.

وی با تاکید بر اینکه باید نظارتی بر کسب و کار‌های مجازی وجود داشته باشد، افزود: در تمام دنیا بر کسب و کار مجازی نظارت می‌شود لذا ما با اصل نظارت موافقیم، شک نداریم و حتما باید انجام شود، اما مخالف این روشی هستیم که در ذیل نظارت به دلیل گرفتن کد، فضای کسب و کارشان تحت تاثیر قرار گیرد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: با وزارت خانه‌های صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و بانک مرکزی جلسه گذاشته و تاکید کردیم که باید با ارائه راهکاری ضمن نظارت بر کسب و کار‌های فضای مجازی، در سریعترین زمان ممکن مجوز‌ها برای فعالیت کسب و کار‌های مجازی انجام شود تا فعالیت آن‌ها با کندی مواجه نشود. راهکار‌ها و ساختار‌ها و بستر‌های تخصصی برای صدور مجوز وجود دارد.

وی درباره مشکلات به وجود آمده برای پلتفرم‌های رمزارز گفت: قطعا باید تمام پلتفرم‌ها در فضای مجازی برای انجام فعالیت هایشان مجوز حاکمیت بگیرند منتها اگر پروسه صدور مجوز باعث کندی در کار آن‌ها شود، مورد پذیرش ما نیست.

پورابراهیمی در جمع بندی اظهار کرد: باید کسب و کار‌ها برای فعالیت در فضای مجازی مجوز بگیرند منتها نباید صدور مجوز منجر به کندی کار آن‌ها نشود به طوری که بر کسب و کارشان اثر منفی گذاشته و نتوانند خدمات ارائه دهند. پس باید دستگاه مربوطه صدور مجوز باید ساده ترین، تخصصی‌ترین و روان‌ترین روش را پیش بگیرد تا مشکلی برای کسب و کار‌های مجازی به وجود نیاید.

وی با بیان اینکه با صدور «اینماد» موافق است، گفت: با نظارت حاکمیت بر عملیات کسب و کار مجازی موافق هستم؛ هیچ کشوری در دنیا اجازه فعالیت به کسب و کاری بدون نظارت نمی‌دهد. حرف ما این است که نباید دستگاه‌ها به بهانه نظارت و صدور مجوز، سرعت فعالیت این کسب و کار‌ها را کند کنند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: