رئیس سازمان ملی استاندارد ایران؛
کد خبر: ۳۶۷۸۴۱
۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
0
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در چهارمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور گفت: سلامت یکی از زیر بنایی‌ترین بخش‌های اقتصادی هر جامعه است و نه تنها به طور مستقیم در رشد اقتصادی نقش اساسی دارد بلکه بر توسعه دیگر بخش‌های اقتصادی هم تاثیر می‌گذارد.
رشد صنایع پیشرفته لازمه ورود به بازار‌های جهانی
مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه سلامت افراد جامعه وسیله‌ای برای تکامل انسان است افزود: سلامت جامعه نیازمند اتخاذ نگاهی همه جانبه و کل نگر در سطوح مختلف فردی، خانوادگی و ملی و جهانی است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، فناوری برتر در حوزه سلامت را منشاء رشد و تحول اقتصادی دانست و گفت: نوآوری‌هایی از جمله بیوتکنولوژی، ژنتیک، هوش مصنوعی، حسگر‌های اینترنتی و رایانش ابری هر کدام به صورت مجزا تحول‌آفرین اند و به صورت جمعی در حال تغییر دادن دنیا هستند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، لازمه ورود به بازار‌های جهانی را رشد صنایع پیشرفته بیان کرد و گفت: تحقیقات و پژوهش باید در کشور مسئله محور بوده و جهت گیری و برنامه‌های پژوهشی و تحقیقاتی با هدف رفع نیاز‌های جامعه باشد.

وی سپس افزود: کاربردی بودن پژوهش‌ها لازمه تحقق نگاه پژوهش محور در فرایند رشد و تعالی کشور است.

دکتر اسلام پناه با بیان اینکه علم و فناوری در حوزه سلامت باید در راستای رفع نیاز‌های جامعه باشد گفت: حضور موثر در عرصه‌های بین المللی، اهتمام ویژه به شرکت‌های دانش بنیان در جهت تکمیل چرخه نوآوری، تغییر فرهنگ و جریان واردات محور به جریان متناوب تولید داخلی و اقتصاد منزوی، گفتمان سازی علمی و نخبگانی، بکارگیری علوم و فناوری‌های نوین و توجه به صنعت حلال باید جزء اولویت‌های حوزه سلامت باشد.

وی با تاکید بر اینکه استاندارد سازی باعث می‌شود سازمان ها، شرکت‌ها و مراکز مختلف تمامی فعالیت‌های خود را بر اساس قوانین و دستورالعمل‌های از پیش تعیین شده با هدف بهبود کیفیت و افزایش کارایی تنظیم‌کنند افزود: استاندارد و استاندارد سازی با هدف ایجاد نظم، ارتقای کیفیت، توسعه عدالت اجتماعی، ایجاد اعتماد و اطمینان و حفظ توازن و تعادل انجام می‌شود.

اسلام پناه با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران از تولید محصولات دانش بنیان در حوزه سلامت حمایت می‌کند افزود: تقویت اقتصاد ملی کشور، اشتغال زایی و ارتقای سطح تکنولوژی از مزیت‌های محصولات دانش‌بنیان است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: