همزمان با نمایشگاه نهضت تولید و بومی‌سازی کرمان:
کد خبر: ۳۷۲۴۳۸
۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
0
شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر نمونه ایرانی یک کشنده ۱۵۰ تنی که با هدف افزایش سرعت جابجایی ماشین آلات معدنی و کاهش هزینه‌های معدنکاری به همت متخصصان شرکت‌های گل‌گهر و آرمان‌گهر سیرجان ساخته، رونمایی کرد.
گل‌گهر از کشنده ١٥٠ تنی ساخت داخل، رونمایی کرد
دکتر حسین مهرابی معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: پانزده سال پیش در استان کرمان فروش خاک داشتیم، اما اکنون چند پله بالاتر آمده‌ایم و در حال فروش گندله و فولاد هستیم.
وی با اشاره به دستاورد‌های توسعه‌ای گل‌گهر و پروژه‌های در دست اقدام این شرکت افزود: با مدیریت به موقع و توانمند می‌توانیم به زنجیره‌های خوبی از معدن و صنعت و در نهایت صنایع پیشرفته برسیم.

مهندس محمدحسین نخعی معاون فنی و مهندسی مجتمع گل‌گهر نیز گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان بومی‌سازی شرکت‌های گل‌گهر و آرمان‌گهر، دانشگاه صنعتی سیرجان به عنوان تحلیل‌گر سازه و چند شرکت توانمند داخلی به عنوان سازنده این دستگاه انتخاب شدند که طی ١٨ ماه تلاش شبانه‌روزی به ثمر رسید.

وی ادامه داد: هندسه و سازه این کشنده فوق سنگین برگرفته از سازه Tow Haul اسمیت بوده که با ساخت آن علاوه بر افزایش سرعت پیاده‌روی (جابجایی) ماشین آلات کندروی معدنی مانند شاول‌ها و دریل‌ها، مصرف قطعات زیربندی و هم‌چنین ارزبری کاهش می‌یابد.

به گفته معاون فنی و مهندسی مجتمع گل‌گهر، پیش‌بینی می‌شود که با بومی‌سازی این تجهیز و به کارگیری آن در منطقه گل‌گهر حداقل ٣ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی ناشی از کاهش مصرف قطعات ماشین آلات معدنی صورت گیرد.
همچنین با توجه به گسترش معادن منطقه گل‌گهر طی فرآیند استخراج، نیاز به جابه‌جایی تجهیزات معدن افزایش یافته و ساخت این تجهیز منجر به کاهش زمان جابجایی و در نتیجه کاهش هزینه‌های معدنکاری می‌شود.

لازم به ذکر است غرفه مشترک شرکت گل‌گهر، شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر و شرکت جهان‌فولاد سیرجان در نمایشگاه نهضت تولید، بومی‌سازی و صادرات تا ۱۴ اسفندماه در محل نمایشگاه جنوب شرق کرمان پذیرای علاقه‌مندان به حوزه ساخت تجهیزات زنجیره فولاد است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: