May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۷۷۷۴
۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰
0
به تازگی نشانه‌هایی از پروژه احتمالی یک گوشی هوشمند اسرارآمیز پیکسل با نمایشگر رده بالا به چشم خورده که ظاهرا از سوی گوگل در دست ساخت و توسعه قرار دارد.
گوگل احتمالا با یک گوشی قدرتمند به جنگ گلکسی S۲۲ اولترا می‌رود
گفتنی است با وجود انتشار گزارشاتی از مشخصات پیکسل ۷ و پیکسل ۷ پرو طی روز‌های گذشته که بر اساس کد‌های عمومی «پروژه منبع باز اندروید» تهیه شده بودند، اکنون می‌توانیم با کنار هم قرار دادن تکه‌های پازل متوجه شویم که کد‌های C۱۰ و P۱۰ به ترتیب به چیتا (پیکسل ۷ پرو) و پنتر (پیکسل ۷) اشاره دارند.

علاوه بر آن‌ها، همچنین می‌توان تایید کرد که ۲ اسم رمز دیگر تحت عنوان فلیکس و لینکس هم وجود دارند که مشابه دو مدل چیتا و پنتر از نام‌های مرتبط با گربه‌سانان استفاده می‌کنند.

بدین ترتیب طبق گزارش‌ها، انتظار می‌رود که نام‌های فلیکس و لینکس به پیکسل ۷a و یک مدل ناشناخته دیگر اشاره داشته باشند؛ این مدل ناشناخته مورد بحث احتمالا «پیکسل نوت‌پد تاشو» با نسل دوم تراشه تنسور است که تاکنون با تاخیر‌های چندباره مواجه شده است.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد که گوگل در کنار توسعه نمایشگر‌های جدید برای C۱۰ و P۱۰، مشغول آماده‌سازی پشتیبانی از یک نمایشگر کاملا جدید نیز هست که تحت عنوان G۱۰ شناخته می‌شود، این نمایشگر به خودی خود یک معما محسوب می‌شود، زیرا همانطور که مشاهده کردید هیچ یک از محصولات مربوط به پیکسل دارای اسم رمزی نیستند که با حرف G آغاز شود.

آنچه که از دستگاه G۱۰ می‌دانیم این است که طبیعتا یک دستگاه اندرویدی خواهد بود و به احتمال قوی از تراشه تنسور ساخت گوگل بهره می‌برد. مشخصاتی که حداقل با انواعی از گوشی‌های هوشمند پیکسل همخوانی دارد.

همچنین بعید است که G۱۰ عضوی از سری پیکسل A باشد چراکه مانند پیکسل ۶ پرو دارای نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی است. در حقیقت نمایشگر G۱۰ با اینکه به جای سامسونگ توسط BOE ساخته شده همچنان مشخصات یکسانی با پیکسل ۶ پرو دارد.

البته وضوح تصویر ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ به همراه ابعاد فیزیکی ۷۱ در ۱۵۵ میلی‌متری و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی نمایشگر G۱۰ احتمال تعلق داشتن آن به تبلت پیکسل را هم منتفی می‌کند و چنین به نظر می‌رسد که برای حل این معما تنها بایست منتظر ارائه اطلاعات بیشتر باشیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: