کد خبر: ۳۷۸۴۹۸
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۰
0
استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران درباره راهکار‌های پیشگیری از گرمازدگی توضیحاتی داد که در این مطلب می‌خوانید.
چه کنیم در تابستان گرما زده نشویم؟
استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران درباره راهکار‌های پیشگیری از گرمازدگی می‌گوید: در شرایطی که در معرض تابش آفتاب هستیم حتما از کلاه استفاده کنیم تا صورتمان محافظت شود و بدن با حداقل لباس پوشیده باشد. همچنین نوشیدن آب فراوان توصیه می‌شود. دکتر علی کشاورز در مورد فصل گرما و گرمازدگی توضیحاتی می‌دهد که در ادامه مشاهده می‌خوانید.

هوا به یکباره گرم شده و شاید بسیاری از مردم هنوز آمادگی مواجهه به این هوای گرم را نداشتند چه توصیه‌هایی برای رفت و آمد در هوای گرما و مقابله با گرمازدگی دارید؟

در این فصل باید مایعات فراوان نوشیده شود‏، چون در این هوا زیاد عرق می‌کنیم و آب بدن کم می‌شود. باید به نوعی مایعات بنوشیم که احساس تشنگی نداشته باشیم. احساس تشنگی خطر گرما زدگی را بالاتر می‌برد. استفاده از سبزی خوردن و سالاد بدون سس و میوه‌ها در این آب و هوا توصیه می‌شود‏، چون سبزی خوردن آب فراوانی در خود ذخیره می‌کند و احساس تشنگی را می‌گیرد. در شرایطی که در معرض تابش آفتاب هستیم حتما از کلاه استفاده کنیم تا صورتمان محافظت شود و بدن با حداقل لباس پوشیده باشد. مجددا می‌گویم که نوشیدن آب فراوان توصیه می‌شود.

علایم گرما زدگی چیست؟

علایم به شدت وضعیت بستگی دارد. از علایم ساده‌ای مثل خستگی و کوفتگی تا سرگیجه داریم تا زمانی که بدن بیش از دو درصد وزنش مایعات از دست بدهد. ممکن است حتی تعادل روحی از دست برود و روی آسفالت داغ کفش‌هایش را دربیاورد و با پای برهنه روی زمین داغ بدود. یعنی گرمازدگی می‌تواند تا از دست رفتن تعادل روانی پیش برود. میزان گرمازدگی متفاوت است.

شغل برخی ایجاب می‌کند مدت بیشتری بیرون از خانه باشند؛ چه توصیه‌ای به این افراد می‌شود؟

حداقل این است که این افراد آب خوردن همراه داشته باشند و مصرف مایعات توصیه می‌شود. من در مورد برخی از آقایان راننده تاکسی و آژانس می‌بینم که در صندوق عقب نوشیدنی و فلاکس دارند تا نوشیدنی خنک داشته باشند و مرتبا مایعات مصرف می‌کنند. در ساعاتی که بیرون از خانه هستیم نوشیدن مایعات در این درجه آب و هوا واجب است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: