ابربدهکار بانکی تابلوی «عظیم خودرو» را پایین کشید
کد خبر: ۳۸۰۲۵۶
۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴
0
کارخانه عظیم خودرو در حالی با مساعدت رئیس جمهور و دستور رئیس قوه قضائیه به روز‌های اوج می‌رسید که خبر رسید یک ابربدهکار بانکی اقدام به پایین آوردن تابلو کارخانه کرده است.
عزم جدی برایی توقف تولید «هن تنگ»
آبان ماه ۱۴۰۰ خبر اعتراض کارگران کارخانه «عظیم خودرو» واقع در شهرستان «اشترینان» استان لرستان از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی منتشر شد. برخلاف برخورد مسئولان مرتبط با این چالش شاهد بودیم که حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی (رئیس جمهور) دستور داد زیرساخت‌های تولید در این کارخانه احیا شود و این دستور بازتاب گسترده خبری به همراه داشت که موجب خوشحالی کارگران این کارخانه شد.

پس از این دستور وزیرکشور در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه درخواست کرد تا با آزادسازی بخشی از منابع توقیفی مجموعه عظیم خودرو امکان تولید در کارخانه فراهم شود و حجت الاسلام محسنی اژه‌ای طی دستوری شرایط را فراهم کرد و مقرر شد۱۵۰ میلیارد تومان از منابع توقیفی شرکت عظیم خودرو به قصد خرید قطعات منفصله به مثابه ملزومات تولید آزاد و چراغ کارخانه روشن شود.

به گزارش پایگاه جامعه خبر منابع آگاه اعلام کردند اخیرا فردی به نام (آقای الف – گ) ابربدهکار بانکی بعنوان بهره بردار این کارخانه معرفی شده که هم اکنون صاحب یک کارخانه تقریبا غیرفعال در مرکز کشور است. بر اساس اطلاعات به دست آمده ۲۵ درصد سهام کارخانه عظیم خودرو متعلق به یک موسسه خیریه زیرمجموعه سازمان بهزیستی کشور؛ ۳۵ درصد سهام کارخانه بابت بدهی‌ها در توقیف شرکت خودروسازی پروتن و الباقی سهام یعنی ۲۵ درصد متعلق به رضا عظیمی و ۱۵ درصد هم متعلق به مرحوم داریوش غلامی و ورثه اوست.

با توجه به اینکه این کارخانه در حال تولید خودرو فوتون، هن تنگ و برخی خودرو‌های عملیاتی است. در روز‌های گذشته براساس رای داوری قابل تامل از سوی اتاق بازرگانی ایران میان طرفین دعوا (رضا عظیمی و مجموعه عظیم خودرو- شرکت زاگرس خودرو- موسسه خیریه و مرحوم داریوش غلامی و ورثه و مجموعا افراد حقیقی و حقوقی) دستور فسخ قرارداد صادر شده در حالی که فقط دو نفر از طرفین دعوا حضور داشتند که از نظر قانونی خلاف مقررات است، چون طرفین دعوا همگی دعوت نبودند.

در پی دادخواست ابطال از سوی رضا عظیمی به شعبه یک دادگاه شهرستان اشترینان بروجرد این پرونده در حال رسیدگی است. رضا عظیمی یکی از سهامداران کارخانه عظیم خودرو می‌گوید: قابل تاسف این است که چطور می‌شود وزارت صنعت اعلام کرده که تولید در این کارخانه توجیه ندارد در حالی که تولیدکارخانه بیش از هر زمان دیگری توجیه داشته است.

رضا عظیمی می‌گوید: در این مراودات مکتوب اداری چطور می‌شود یک مرتبه یک ابربدهکار بانکی وارد کارخانه شده و قصد تصاحب سهام داشته باشد. شرکت عظیم خودرو هیچ معامله‌ای با خانواده گ نداشته است. شرکت زاگرس خودرو شریک دیگر با فوت سهامدار اصلی بلاتصدی است و تا قبل از تقسیم ترکه حق هیچگونه معامله‌ای با هیچ فرد حقیقی و حقوقی را نمی‌توانند داشته باشند؛ و اساسا تمام سهامداران و ورثه آن مرحوم همگی ممنوع المعامله هستند.

حالا در حالی که هنوز تکلیف امضای نهادداوری اتاق بازرگانی از سوی دادگاه رونش نشده شبانه تابلو عظیم خودرو را پایین کشیدند و بدون توجه به دستورات رئیس جمهور و مساعدت رئیس قوه قضائیه تابلو شرکت «فردا موتور» نصب می‌شود؟!

رضا عظیمی افزود: از قوه قضائیه و رئیس جمهور می‌خواهم برای جلوگیری از تضییع حقوق کارگران و سهامداران این موضوع جدید رخ داده را پیگیری کنند. این نکته را هم باید به مردم ایران بگویم که خودرو «هن تنگ» با قدرت ۱۹۵ اسب بخار و موتور ۲۰۰ سی سی دارای استاندارد‌های جهانی و ۴ ستاره که با سانتافه برابری می‌کند اگر با قیمت ۸۵۰ میلیون تومان کارخانه وارد بازار شود خودرو‌های جک، دانگ فنگ، تیگو ۷ و بسیاری از شاسی‌های چینی باید بازار ایران را ترک کنند و هر اقدام مشکوکی برای توقف تولیدات این خودرو در مجموعه عظیم خودرو نشان از ورود مافیا می‌دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: