کد خبر: ۳۸۰۲۶۸
۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۰
0
پس از ارزیابی ایده‌ها و محصولات جامعه طراحان مد و لباس، آثار آن‌ها به بخش صنعت معرفی می‌شوند.
بنیاد ملی مد و لباس کشور؛ پل ارتباطی ایده‌ها و محصولات هنرمندان حوزه لباس و صنعت
حیدری، مدیرعامل بنیاد ملی مد و لباس کشور گفت: در یازدهمین دوره جشنواره بین المللی مد و لباس فجر که از امروز، ۱۸ الی ۲۴تیرماه، کار خود را با حضور طراحان و دانشجویان این رشته و دست اندرکاران صنعت پوشاک در محل برج میلاد آغاز کرده است، پذیرای بازدیدکنندگان و دست اندرکاران هستیم و نکته شایان ذکر این است که این دوره از جشنواره، با استقبال زیاد همه عزیزان حوزه مد و لباس شکل می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل بنیاد ملی مد و لباس کشور، بخش دانشگاهی، دارای ایده‌ها و طرح‌هایی هستند که می‌توانند هدایت کننده بخش صنعت باشند و پل ارتباطی میان آن ها، از طریق کارگروه مد و لباس است و تمرکز عواملی مثل صنایع، وزارت صمت و حضور دانشگاهیان و بخش صنوف عرضه کننده محصولات منسوجات و لباس با آن هاست و درواقع، این ارتباط به وجود آمده و جامعه طراحان شکل گرفته است؛ به طوری که آن ها، ایده‌ها و محصولات خود را ارائه می‌دهند و با حمایت بنیاد، ارزیابی می‌شوند و سعی شده است تا آثار، به بخش صنعت معرفی شوند.

حیدری می‌گوید: آن چه که ما گاهی در غرفه‌ها و فروشگاه‌ها می‌بینیم و محصولاتی که از طریق قاچاق تامین می‌شوند خارج از هدایت قانون هستند. اما طراحان ما، کارگروه مد و لباس، بنیاد ملی مد و لباس سعی کرده اند محصولات را از نظر تولید فکر و استفاده از هنر بومی، به سطحی برسانند که صنعت و فروشنده به دنبال آن‌ها بیایند و شکل جبری قضیه اصلا در حوزه کاری ما دیده نمی‌شود چرا که سعی می‌کنیم نظارت داشته باشیم و ایده و هنر را مطرح کنیم و تا جایی که می‌شود نشان گذاری کنیم.

به گفته مدیرعامل بنیاد ملی مد و لباس کشور، وقتی که آثار جامعه طراحان برگزیده شده و از طریق نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها ارائه می‌شوند و مردم از محصولاتی که به دست صاحب اثر‌های حوزه مد و لباس تولید شده اند بازدید و استقبال می‌کنند، ما با این کار، هم به معرفی آثار می‌پردازیم و هم این که گاهی این آثار را برای تشخیص تولیدکنندگان امتیازبندی می‌کنیم و از طریق سامانه شیما به مسیر خاص خود می‌بریم و زمینه‌ای را برای معرفی آثار به تولیدکنندگان و بخش صنعت به وجود می‌آوریم و درحقیقت، تعامل ایجاد می‌کنیم. زیرا هر قدر آثار تولیدشده و هنرمندان مطرح شوند، خود به خود، مشتریان و بخش بازار هم از آن‌ها استقبال می‌کنند و بازار را به دست می‌گیرند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: