کد خبر: ۳۸۹۳۶۲
۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۰
0
معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت از اشتراک توانمندی‌ها و توسعه تعاملات بین ایران و روسیه خبر داد.

همکاری‌های مشترک ایران روسیه در صنایع هوایی

منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت در همایش یازدهمین نمایشگاه بین المللی هوایی ایران که صبح سه شنبه ۲۲ آذر در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین المللی برگزار شد؛ هدف از برپایی این نمایشگاه را آغازی برای همکاری‌های راهبردی و برداشتن گام‌های رو به جلو در صنعت هوایی عنوان کرد و گفت: یکی از بحث‌های مهم این نمایشگاه شبکه سازی و فراهم کردن بستری برای رسیدن به دستاورد‌های مد نظر در صنعت هوایی است.

منطقی با اشاره به دستاورد‌های نمایشگاه‌های سال‌های گذشته افزود: برخی نتایج برگزاری نمایشگاه‌های پیشین، قرار گرفتن شرکت‌های دانش بنیان در زنجیره تامین و ساخت هواپیما و بالگرد همچنین توسعه پهباد‌ها در بخش‌های تجاری کشور، ایجاد کنسرسیوم بین شرکت‌های فناور جهت طراحی و توسعه هواپیما و بالگرد بود.

وی تصریح کرد: در نمایشگاه فعلی نیز همکاری‌های مشترک صنایع هوایی ایران و روسیه در زمینه همکاری‌های مشترک در MRO هواپیما‌های تجاری، ساخت هواپیما‌هایی با ظرفیت ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر توسط اتحاد هواپیمایی روسیه همچنین همکاری مشترک در طراحی و تولید هواپیما‌های ۷۰ تا ۱۰۰ نفره و بالگرد ka۲۲۶ در ایران پیگیری می‌شود.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت ۳ محور اصلی این نمایشگاه راپشتیبانی یا تاب آواری ناوگان، شبکه سازی منجر به ساخت محصول و زمینه سازی برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد.

وی اظهار داشت: تعامل وسیعی بین ایران و روسیه برقرار شده و ما می‌توانیم با فراهم شدن زمینه‌های اشتراک توانمندی ها، دستاورد‌های خوبی را شاهد باشیم.

منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت در پایان با تاکید برشناخت ظرفیت‌های دو سویه و بهره بردن از توانمندی‌های مکمل در ساخت هواپیما گفت: ما در این نمایشگاه باید رویکردی برای شبکه سازی‌های فناورانه به کمک شرکت‌های دانش بنیان داشته باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: