کد خبر: ۳۹۱۶۶۶
۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰
0
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور گفت: خرابی کارتخوان‌های سامانه هوشمند سوخت عامل صف‌های موجود در جایگاه‌های سوخت است و این موضوع ارتباطی به کمبود بنزین ندارد.

کمبود بنزین نداریم، کارت‌خوان‌ها خراب است

رضا نواز افزود: سامانه هوشمند سوخت به طور ویژه در بخش تجهیزات نصب شده در جایگاه‌های سوخت، شرایط خوبی ندارد و با خرابی‌های زیادی در جایگاه‌ها مواجه هستیم که منجر به افزایش صف‌های انتظار مردم در جایگاه‌ها برای سوختگیری شده است.

وی گفت: در این زمینه خبر‌های مختلفی در کل کشور منتشر می‌شود و تهران نسبت به شهر‌های دیگر، وضعیت بهتری دارد. در برخی شهرها، شاید ماه‌ها برای پشتیبانی و تعویض و تعمیرات زمان می‌برد و مردم آن مناطق، از این وضعیت ناراضی هستند.

نواز ادامه داد: در چند سال اخیر، متاسفانه عمل مثبتی در این حوزه انجام نشده و صرفا خبر‌هایی داشتیم که نقش مسکن را ایفا می‌کرد، ولی به صورت عملیاتی، اقدام خاصی انجام نشده است

وی اظهار کرد: مجموعه صنفی جایگاه داران سوخت، راهکار‌های مشخصی را پیشنهاد داده و برای بهبود این وضعیت، اعلام آمادگی کرده ایم، اما دقیقا مشخص نیست که ادامه این وضع، به نفع چه کسانی است؟ جایگاه‌های سوخت و مردم، از این روند آسیب می‌بینند و درخواست ما این است که دستگاه‌های نظارتی، به ترک فعال‌ها و قصور‌ها از چندسال اخیر تاکنون، رسیدگی کنند.

سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور، درباره راهکار‌های ارائه شده توسط این صنف برای رفع مشکل خرابی کارتخوان‌های سامانه هوشمند سوخت نیز، توضیح داد: معمولا بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی، در حوزه‌های تامین مالی و تکنولوژی، توانایی بیشتری دارد. صنف ما برآورد‌هایی انجام داده و با سرمایه گذاران وارد مذاکره شده است، اما متاسفانه همیشه با در‌های بسته رو به رو می‌شویم.

بر اساس اعلام صنف جایگاه داران سوخت کشور، به طور میانگین ۴۰ درصد از نازل‌های موجود در جایگاه‌های سوخت در ایام مختلف سال، در اثر خرابی کارتخوان‌های سامانه هوشمند سوخت، غیرفعال هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: