April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۲۶۰۱
۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
0
حضور گسترده بانک صادرات ایران در عرصه تولیدی و نگاه این بانک به تولید و توسعه برق در حوزه صنعتی و خانگی یک نگاه ویژه است.

حمایت بانک صادرات ایران از واحدهای تولیدی با هدف رشد اقتصادی

بخشی از مشکلات و موانع سر راه تولید مربوط به قوانین و دستورالعمل‌هاست، به‌عنوان مثال بخشنامه‌ای از سوی شورای پول و اعتبار به بانک‌ها ابلاغ شده که بانک‌ها نمی‌توانند بیش از یک بار تسهیلات معوق واحدهای تولیدی را استمهال کنند، اما باتوجه به شرایط اقتصادی کشور نیاز است این تسهیلات بعدا دو بار یا سه بار استمهال شود.

 

اگر قرار است از تولید حمایت شود باید برخی قوانین نیز اصلاح شود تا دست بانک‌ها برای حمایت از تولید باز باشد. آن چیزی که در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها مبنی بر تملیک واحدهای تولیدی فعال توسط بانک‌ها مطرح می‌شود، درست نیست و واحدهایی که تملیک شده‌اند عموما واحدهای تعطیل بودند که بانک ها در راستای عمل به وظایف خود برای بازپس‌گیری بیت‌المال و راه اندازی این واحدهای تولیدی جهت توسعه اقتصادی و اشتغالزایی انجام داده اند.

 

 بانک ها با حمایت از این واحدهای تولیدی در راستای رشد اقتصادی و مهار تورم اقداماتی انجام داده اند. وامی که بانک‌ها برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی پرداخت می‌کنند با به موقع رسیدن به دست واحدهای تولیدی، چرخه اقتصاد کشور می چرخد. بنابراین باید این چرخه خوب بچرخد تا بانک بتواند از واحدهای تولیدی بیشتری حمایت کند.

 

بیشتر بخوانید: بانک صادرات در جهت حمایت از سازمان غذا و دارو

 

بانک صادرات برای حمایت از واحدهای تولیدی کشور اقداماتی مثبت انجام داده است که این اقدامات از جمله در صنعت برق کشور و ارتقای این صنعت برای حل مشکلات خاموشی سرمایه گذاری و حمایت هایی انجام داده است. سید ضیاء ایمانی در دیدار با مدیران شرکت ایران ترانسفو، اقدامات انجام شده برای ارتقای صنعت تولید برق را مهم ارزیابی کرد و ارتباط بانک صادرات ایران با وزارت نیرو را یک ارتباط راهبردی دانست.

 

همچنین حضور بانک صادرات ایران در صنعت سد سازی حضوری گسترده و نگاه این بانک به تولید و توسعه برق در حوزه صنعتی و خانگی یک نگاه ویژه است. از اینکه بانک صادرات ایران توانسته در کنار این مجموعه کمک موثری به توسعه صنعت برق کند، جای خرسندی دارد و بانک صادرات ایران آمادگی دارد تا با تامین نقدینگی و پرداخت تسهیلات، تعهدات و اعتبارات، نقش مؤثرتری ایفا کند.


ایمانی تصریح کرد: صنعت بانکداری و تولید دو بال اقتصاد کشور است و همکاری و تعامل بیشتر این دو بخش می‌تواند رشد اقتصادی را رقم بزند. بانک صادرات ایران با تمامی امکانات خود در شعب و ستاد، حمایت از بخش‌های اقتصادی را در دستور کار خود دارد و این آمادگی وجود دارد تا علاوه بر پرداخت تسهیلات، با استفاده از همه ابزار‌های اعتباری و همکاری‌های دو جانبه، پاسخگوی نیاز‌های تولید و صنعت باشد.


اگر کار مثبتی با توجه به شرایط فعلی اقتصادی در یک واحد تولیدی رخ می‌دهد، به مدد نظام بانکی است و نقش بانک صادرات ایران در حمایت از ایران ترانسفو ارزنده و غیر قابل انکار است. زمانی که برخی واحدهای تولیدی مادر و همچنین برخی شرکت‌ها با مشکلات مالی مواجه بودند، بانک صادرات ایران به کمک آنها آمد و این عامل انگیزه مهمی برای مهار مشکلات تولیدی کشور شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: