کد خبر: ۳۹۳۶۶۱
۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۰
0
یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق شده است بسیاری از تجهیزات پزشکی مورد استفاده برای درمان بیماران قلبی و عروقی را بومی سازی کرده و به فروش برساند.

بومی سازی تجهیزات پزشکی بیماران قلبی و عروقی با کاهش قیمت ۲۰ درصدی

امروزه با پیشرفت علم پزشکی، تکنولوژی‌ها و فناوری‌های خاصی برای تحقق اهداف پزشکی لازم هستند که همین امر سبب شده است تا در دنیای مدرن وابستگی انسان‌ها به تجهیزات پزشکی پیشرفته بسیار زیاد شود.

در حال حاضر درمان بسیاری از بیماری‌های لاعلاج و پیشرفته با کمک تجهیزات پزشکی پیشرفته که مکمل علم پزشکی خواهند بود، امکان پذیر شده است.

جوانان نخبه و برجسته ایرانی با همت مضاعف، در سایه شدیدترین تحریم‌های تاریخ، موفق شده‌اند در عرصه‌های مختلف علمی به ویژه ساخت تجهیزات پزشکی به موفقیت‌های قابل ستایشی دست یابند.

احسان رفیع، از جمله افرادی است که با تلاش فراوان و گذراندن مدارج علمی و کسب مهارت‌های لازم، موفق به تاسیس یک شرکت دانش بنیان شده و مشغول خدمت رسانی به کشور خود است.

در همین رابطه، رفیع در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از روز‌های آغاز به کار خود چنین گفت: پس از فارغ التحصیلی در مقطع فوق لیسانس مهندسی پزشکی از دانشگاه تهران، در تلاش بودم تا کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود انجام دهم و در همین راستا از سال ۸۶ با یک تیم سه نفره کار خود را در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی آغاز کردیم و با فعالیت‌های مستمر در این حوزه توانستیم در سال ۹۳ در پارک فناوری پردیس شرکت دانش بنیان خود را به ثبت برسانیم.

وی ادامه داد: با توجه به این که فعالیت عمده شرکت ما در حوزه تجهیزات پزشکی است، دستگاه‌های مورد استفاده برای بیماران قلبی و عروقی یکی از محصولات تولیدی این شرکت هستند که به صورت مستقل تولید شده و به فروش می‌رسند. خوشبختانه توانسته‌ایم تا به امروز ۵ تا ۶ هزار دستگاه نوار قلب تولیدی شرکتمان را در اختیار اکثر بیمارستان‌های کشور قرار دهیم.

از دیگر محصولات تولیدی این شرکت می‌توان به دستگاه نوار قلب، مانیتورینگ قلب جنین، دستگاه تست ورزش و همچنین دستگاه الکتروکاردیوگرافی اشاره کرد.

او با اشاره به این که کشور ما تولید کننده برخی از قطعات الکترونیکی در حوزه تجهیزات پزشکی نیست، گفت: هرچند واردات نمونه خارجی محصولاتی که در شرکت ما به تولید می‌رسند، توسط اداره کل تجهیزات پزشکی ممنوع شده است؛ اما به دلیل شرایط تحریمی کشور استفاده از برخی قطعات لازم برای تولید هزینه بسیار بالایی را به همراه خواهد داشت؛ بنابراین قیمت محصولات تولید شده در داخل تفاوت چندانی با نمونه‌های خارجی وارداتی نداشته و قیمت محصولات ما نسبت به دیگر محصولات خارجی تنها ۲۰ درصد ارزان‌تر خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: