کد خبر: ۳۹۵۱۰۰
۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
0
شیوع ویروس ماربورگ در آفریقا، مقامات بهداشتی ایالات متحده را بر آن داشت تا هشداری را برای پزشکان در مورد هر گونه موردی که ممکن است در هفته‌های آینده ظاهر شود، صادر کنند.

شیوع ویروس ماربورگ در دو کشور آفریقایی

این ویروس باعث ایجاد یک بیماری خونریزی دهنده مرگبار می‌شود که شبیه ابولا است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده همچنین قصد دارد برخی از مسافرانی که پس از حضور در گینه استوایی و تانزانیا، دو کشوری که شیوع بیماری در آن‌ها اتفاق افتاده است، به ایالات متحده وارد شده اند را مورد آزمایش قرار دهد.

طبق گزارش این مرکز: «در حال حاضر، خطر MVD [بیماری ناشی از ویروس ماربورگ]در ایالات متحده کم است؛ با این حال، پزشکان باید از پتانسیل موارد وارداتی آگاه باشند. ارزیابی سیستماتیک بیماران از نظر احتمال تب‌های خونریزی دهنده ویروسی مهم است.»

به گفته محققان، این شیوع یکی از بزرگترین شیوع‌های یک دهه اخیر در آفریقا است.

مقامات در گینه استوایی از ۱۳ فوریه ۱۴ مورد را شناسایی کرده اند. ده نفر جان خود را از دست داده اند. به گفته سازمان جهانی بهداشت، احتمالاً ۲۳ مورد بیمار دیگر آلوده به ویروس وجود دارند.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: «اگرچه ما هنوز منشأ شیوع ماربورگ در گینه استوایی و تانزانیا را نمی‌دانیم، اما می‌دانیم که همچنان ظرفیت افزایش یافته در آفریقا برای شناسایی و آزمایش نمونه‌ها برای تب‌های خونریزی‌دهنده ویروسی مانند ماربورگ و ابولا وجود دارد».

به گفته محققان، علائم ماربورگ معمولاً با تب و سردرد بین دو روز تا سه هفته پس از قرار گرفتن در معرض ویروس شروع می‌شود. علائم می‌توانند شامل اسهال، خونریزی شدید و نارسایی اندام شوند. حدود نیمی از بیماران می‌میرند.

هیچ واکسن تأیید شده‌ای برای ماربورگ وجود ندارد، اما برخی از آن‌ها ممکن است به زودی در دسترس قرار گیرند.

منبع:مدیسن نت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: