April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۵۸۸۱
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
0
مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و فعالیت کنه ها، افراد از مصرف جگر خام و آبدار پرهیز کنند.

آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور/ افراد از مصرف جگر خام و آبدار پرهیز کنند

 امین اسدی گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک دام و انسان است که دامداران و مردم با رعایت توصیه‌ها می‌توانند از این بیماری مصون بمانند.

به گفته او، با توجه به آغاز فعالیت کنه‌ها همزمان با فصل گرما به دامداران توصیه می‌شود که از دست زدن به کنه اجتناب کنند چراکه این بیماری قابلیت انتقال به دامدار را دارد.

اسدی ادامه داد: افرادی که در کشتارگاه حضور دارند، حتما از دستکش، روپوش، عینک و ماسک در حین کشتار استفاده کنند تا بیماری منتقل نشود.

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: مردم از خرید گوشت کنار جاده و مراکز غیرمجاز اجتناب کنند چراکه نظارت شرعی و بهداشتی بر فرآورده‌های گوشتی نیست. همچنین مردم از خوردن جگر خام و نیم پخته اجتناب کنند.

او با تاکید بر خرید گوشت دارای مهر دامپزشکی گفت: افراد گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگه داری کنند.

اسدی گفت: بنابر آمار اعلامی وزارت بهداشت یک نفر در استان یزد به تب کریمه کنگو مبتلا شد که خوشبختانه بهبود یافته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: