April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۷۶۴۶
۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۰
0
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: افراد باید قبل از خوردن هرگونه مواد غذایی دست های خود را با آب و صابون شست و شو دهند.

شستن و ضد عفونی کردن میوه و سبزی با هدف پیشگیری از وبا

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: برای پیشگیری از بروز بیماری‌هایی مانند التور به خصوص در فصل گرما افراد باید بهداشت فردی را به طور دقیق رعایت کنند.

به گفته وی افراد باید قبل از خوردن هرگونه مواد غذایی برای جلوگیری از بیماری‌هایی مانند التور دست‌های خود را با آب و صابون شست و شو دهند.

او بیان کرد: افرادبرای پیشگیری از ابتلا به بیماری وبا قبل از خوردن میوه و سبزی باید آن‌ها را به طور دقیق بشویند و در صورت نیاز آن‌ها را ضد عفونی کرد تا میکروب و آلودگی احتمالی آن از بین برود.

عرشی ادامه داد: افراد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری وبا بهتر است از آب بسته بندی و آب شرب استفاده کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: با شروع فصل گرما احتمال بروز بیماری التور و وبا در دنیا از جمله ایران ایجاد می‌شود. مصرف آب و غذای آلوده یا وارد کردن هرماده آلوده به باکتری وبا به دهان سبب ابتلای افراد به این عارضه می‌شود.

او افزود: اسهال، تشنگی شدید، کاهش ادرار، بی قراری و بی حالی، گرفتگی عضلات و استفراغ از جمله علائم اصلی وبا در بین افراد محسوب می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: