April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۹۵۳۸
۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۰
0
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوشیدنی تابستانی خنک را به شما آموزش می‌دهیم.

موهیتوی انبه یک نوشیدنی خنک و تابستانی + طرز تهیه

با اوج گرفتن گرما در تابستان، حتما این نوشیدنی را آماده کنید تا بدنتان هم جان تازه بگیرد. اگر اهل موهیتو هستید و در روز‌های تابستانی عضو ثابت سفارش‌های شماست یا مدام خودتان آن را آماده می‌کنید، توصیه می‌کنیم این رسپی را نیز امتحان کنید، انبه طعم کاملا متفاوتی به موهیتوی شما خواهد داد!

مواد لازم:

۲۰۰ گرم انبه خرد شده

۴۰۰ میلی لیتر آب انبه یا آبمیوه آماده

۵-۶ شاخه برگ نعنا

۲۰ میلی لیتر آب زنجبیل

۲ الی ۳ عدد لیمو برش داده شده

۴۰۰ میلی لیتر آب گازدار

تعداد زیادی یخ

طرز تهیه موهیتوی انبه

ابتدا برگ‌های نعناع و آب زنجبیل را با تکه‌های انبه خرد شده مخلوط کرده و له کنید.
زمانی که همه نعناع‌ها و انبه‌ها له شدند، یک شیشه بردارید، چند تکه یخ داخل آن بریزید، مخلوط له شدن نعناع و انبه را درون آن ریخته، تکه‌های لیمو، آب انبه و آب گازدار را هم روی آن‌ها بریزید و خوب هم بزنید.

حالا موهیتو انبه آماده سرو است، آن را درون یک لیوان شیشه بلند بریزید و چند تکه یخ به آن اضافه کنید. سپس با برگ نعناع لیوان تان را تزئین کنید.
امیدواریم از موهیتوی انبه تان لذت ببرید. نوش جان.

منبع: خبرنامه

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: