کد خبر: ۴۰۰۲۷۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹
0

جهاد تبیین، باید اولویت اصحاب رسانه و مدیران مناطق آزاد باشد.

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو با اشاره به چهار مزیت این منطقه نسبت به مناطق آزاد کشور، گفت: لجستیک ترانزیت تجارت، معادن، امنیت غذایی و توسعه تولید محصولات آبزیان و کشاورزی و ایجاد باغ های مدرن، مزایایی است که جاذبه‌های بسیاری را فراهم می کند و همسایگی با ارس نیز می تواند شرایط را برای تبدیل شدن آن به قطب گردشگری فراهم کند.

 


«حسین گروسی» امروز (سه شنبه) در نشست خبری با بیان اینکه منطقه آزاد ماکو جوانترین محدوده اقتصادی تجاری محسوب می شود، اظهار داشت: این محدوده ۱۰ سال از آغاز فعالیتش می گذرد و نباید با مناطق آزاد بین المللی جهان مقایسه شود که بدون تحریم، محدودیت و زیرساخت‌های مدرن به دستاوردهای بسیاری دست یافته است.

 

وی با اشاره به بسته های پیشنهادی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد، گفت: تاکنون منطقه آزاد ماکو ۱۱۰ بسته پیشنهادی برای سرمایه گذاری معرفی کرده است تا تجار به سرعت و بدون گذر از مراحل اداری بتوانند به سرمایه‌گذاری بپردازند.

گروسی با اشاره به همسایگی ماکو با ترکیه، تصریح کرد: تردد خودرو از ۷۰۰ دستگاه در روز به روزانه یک هزار و ۷۰۰ دستگاه با ترکیه ارتقا خواهد یافت.

 

 

 

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو همچنین با اشاره به برنامه ایجاد بازارچه مرزی بین دو کشور، افزود: با فراهم کردن شرایط در بازارچه «سالیسو»، محصولات مشترک دو کشور از جمله در زمینه پوشاک و نساجی قابلیت تبادل خواهد داشت و در این زمینه تفاهم‌نامه ها به زودی امضا خواهد شد.

وی تصریح کرد: دولت سیزدهم بر توسعه و افزایش دستاوردهای مناطق آزاد اهتمام دارد تا بر اقتصاد ملی تاثیر به‌سزایی داشته باشد.

 

بیشتر بخوانید:
تحولات چشمگیر دستاورد منطقه آزاد ماکو

 

گروسی با بیان اینکه بودجه مناطق آزاد به صورت درآمد- هزینه تامین می شود، تصریح کرد: مناطق ماکو و ارس نمونه بارز اقتصاد مقاومتی هستند، اما تاکنون به صورت مناسب به عنوان فرصت برای کشور معرفی نشده اند.

وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد بر اقتصاد ملی تاثیر می گذارند، خاطرنشان کرد: این محدوده ها به منظور توسعه اقتصاد غیرنفتی راه اندازی شدند و الگوی مناسبی است که در جهان نیز در حال گسترش است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: