May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۰۳۰۹
۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۰
0
در طول یک سال گذشته، حملات جهانی باج افزار به بالاترین حد خود تاکنون رسیده است.

حملات جهانی باج افزار به بالاترین سطح خود رسید

در طول سال گذشته، افزایش قابل توجهی در حملات باج افزار در سراسر جهان وجود داشته است که به بالاترین حد خود تاکنون رسیده است.

بین ماه‌های ژوئن ۲۰۲۲ و ژوئن ۲۰۲۳، ایالات متحده بیشترین تعداد حملات را در این زمینه تجربه کرده است که حدود نیمی از حوادث گزارش شده را شامل می‌شود. هند نیز در میان ده کشور آسیب دیده قرار دارد.

بر اساس گزارش MalwareBytes، ایالات متحده بیشترین آسیب یعنی بیش از ۴۳ درصد از ۱۹۰۰ حادثه گزارش شده را به خود اختصاص داده است که بر اساس گزارش MalwareBytes، ۷۵ درصد جهش نسبت به آمار سال قبل است.

در کنار آمریکا، آلمان، فرانسه وانگلیس نیز شاهد افزایش حملات باج افزا، البته با شدت کمتر بوده اند. در آمریکا، اتاق‌های اورژانس در بسیاری از ایالت‌ها به دلیل یک حمله سایبری که منجر به اختلال در سیستم‌های کامپیوتری بیمارستان‌ها شد، بسته شده اند.

در ماه ژوئن، هکر‌های روسی شرکت‌های خصوصی و آژانس‌های آمریکایی از جمله وزارت انرژی این کشور را هدف قرار دادند. همچنین کارشناسان گزارش دادند که در نیمه اول سال ۲۰۲۳ مبلغ ۴۵۰ میلیون دلار باج‌افزار پرداخت شده اکه نسبت به سال ۲۰۲۲ افزایش قابل‌توجهی داشته است. فرانسه و آلمان نیز تحت تأثیر تهدید فزاینده باج افزار قرار گرفتند.

آلمان چهارمین کشور هدف قرار گرفته شده در جهان و بیشترین در بین کشور‌های غیرانگلیسی زبان است. از سوی دیگر، فرانسه با تعداد زیادی از حملات به بخش دولتی خود مواجه بوده است که ۹ درصد از کل حملات را به خود اختصاص داده است. هند نیز ۶۳ مورد از این حوادث را در سال گذشته گزارش کرده است.

تا همین اواخر، LockBit با میانگین ۲۴ حمله در ماه در ۱۸ ماه گذشته، رایج‌ترین شکل "Ransomware-as-a-Service" در ایالات متحده بود. با این حال، CL ۰ P امسال دو بار، در ماه مارس، از این میزان پیشی گرفته است.

این تغییر در تاکتیک‌ها می‌تواند عواقب بدی برای استراتژی‌های باج‌افزار آینده داشته باشد و می‌تواند به سمت حملات متمرکز بر آسیب‌پذیری تغییر و منجر به افزایش قربانیان شود. این روند مشابه اتخاذ تاکتیک «باج‌خواهی مضاعف» در سال ۲۰۱۹ است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: