April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نخستین رویداد ملی صنعت دانش بنیان:
کد خبر: ۴۰۳۰۱۱
۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
0
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نخستین رویداد ملی صنعت دانش بنیان گفت: ۱۸ استراتژی توسعه با محوریت نوآوری، همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و هوشمندسازی در چادرملو تدوین شد.

تدوین ۱۸ استراتژی توسعه با محوریت نوآوری، همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و هوشمندسازی در چادرملو

مهندس طاهر زاده، مدیرعامل شرکت چادرملو در نخستین رویداد ملی صنعت دانش بنیان اظهار داشت: در شرایطی که صنعت فولاد با رقابت جهانی و سرعت جهانی شدن مواجه است، افزایش بهره وری و بهبود عملکرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. وی تاکید کرد: این امر تنها از طریق اقتصاد دانش محور و نوآورانه امکان‌پذیر است.

مدیرعامل شرکت چادرملو افزود: در دو سال گذشته، قیمت‌های فولاد به شدت کاهش پیدا کرده و از ۹۰۰ دلار به ۴۶۰ دلار رسیده است. این در حالی است که شرکت‌های جهانی فولاد قیمت‌های تمام شده خود را کاهش می‌دهند. بنابراین، برای رقابت پذیری در این شرایط، اقتصاد دانش محور امری ضروری است.

طاهر زاده با تاکید بر اینکه شرکت چادرملو به عنوان یکی از پیشرانان این سیاست توسعه ملی در حوزه فولاد فعالیت می‌کند، تصریح کرد: بخش معدن و صنعت به عنوان بخشی که نقش ویژه‌ای در اقتصاد غیر نفتی دارد، می‌تواند در تحقق این اهداف ملی نقش بزرگی ایفا کند.

به گفته طاهر زاده، شرکت چادرملو در دو رکن تولید و توسعه در حال اکتشاف، استخراج، فراوری، تولید گندله، تولید اسفنجی، تولید فولاد و در نهایت تولید پایین دستی، میلگرد فعالیت می‌کند. او اعلام کرد: در بخش طرح‌های توسعه، نزدیک به ۴۶ طرح با سرمایه‌گذاری نزدیک به هشت میلیارد یورو در این شرکت در حال اجرا است.

وی گفت: ۱۸ استراتژی در شرکت چادرملو تدوین شده که از این میان می‌توان به ۴ استراتژی در چرخه نوآوری و در بخش توسعه‌ای همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاهی بومی سازی اشاره کرد. مدیرعامل شرکت چادرملو تأکید کرد: توسعه انتقال تکنولوژی و حرکت به سمت هوشمند سازی از اهمیت ویژه برخوردار است و شرکت چادرملو در این زمینه تمام تلاش خود را انجام می‌دهد.

مهندس طاهر زاده همچنین به ضرورت تمرکز بر فرآوری معادن جدید، گفت: در بحث بومی سازی، در سال گذشته نزدیک به ۹۰۰ قطعه را بومی سازی کرده و از این راه توانسته‌اند صرفه‌جویی از ۱۶ میلیون یورو در بومی سازی را به ۲۵ میلیون یورو افزایش دهند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: