April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۳۳۵۱
۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۰
0
رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار گفت: باید شیلات سریعتر به درگاه ملی مجوزها متصل شود و مقرر شده شیلات برای صدور هر مجوز صیادی ۵۰ میلیون تومان دریافت کند.

شیلات به ازای دریافت ۵۰ میلیون تومان، مجوز صیادی صادر می‌کند

محمد سیاح رئیس مرکز بهبود محیط کسب وکار در خصوص متصل نشدن شیلات به درگاه ملی مجوز‌ها گفت: طبق مصوبه هیات مقررات‌زدایی باید تمام مجوز‌های فعالیت‌های صید و صیادی در درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود.

او می‌گوید: بر اساس مصوبه هفتاد و هفتمین نشست هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار، مجوز‌های فعالیت صید و صیادی در درگاه ملی مجوز‌ها بارگذاری شده است، تا امروز اتصال سازمان شیلات ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت جهاد کشاورزی به درگاه ملی مجوز‌ها تحقق نیافته و اکنون ثبت درخواست مجوز‌های صیادی در این درگاه امکان پذیر نیست.

به گفته رئیس مرکز بهبود محیط کسب وکار، در صورت عدم اتصال شیلات به درگاه ملی مجوزها، صیادی همانند گذشته به شکل قاچاق و رشوه ادامه می‌یابد.

او می‌گوید: شیلات شرایط صدور مجوز خود را در هیات مقررات زدایی حل کرده و قول داده که سریع مشکل آن را برطرف کند به طوری که مقرر شد برای صدور هر مجوز صیادی ۵۰میلیون تومان دریافت کند.

سیاح گفت: شیلات اعلام کرده است که صیادان در ازای پرداخت ۵۰ میلیون تومان اقدام به تولید و تامین بچه ماهی در دریا کنند و این مصوبه تصویب شده است.

رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار تاکید کرد: شیلات باید سال ۱۴۰۱ به درگاه ملی مجوز‌ها متصل می‌شد و دیگر وقتی ندارد. برنامه موثری در صورت عدم اتصال به این سامانه برای آن‌ها داریم.

سیاح بیان کرد: در صورت عدم اتصال کامل، استان‌هایی که در لیست سازمان شیلات قرار دارند به درگاه ملی مجوز‌ها صیادان محلی مناطق دیگر وارد می‌شوند.

او گفت: لیست صیادان محلی از خوزستان و بوشهر گرفته شده و اگر صیادان سیستان به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشوند صیادان محلی سایر مناطق را وارد می‌کنیم که این اقدام در هرمزگان صورت گرفته است.

سیاح تاکید کرد: این اقدام را در نامه‌ای به تمامی استانداران جنوبی اعلام کرده ایم و باید هرچه سریعتر شیلات به درگاه ملی مجوز‌ها متصل شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: