April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۴۰۵۹
۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
0
رئیس رسانه‌ملی گفت: سند تحول، سندی تازه و نو نیست بلکه بخش عمده‌ای از آن بر اساس آسیب‌شناسی عملکردی سازمان شکل گرفته و برآیند عقل جمعی و آسیب‌شناسی مدیران قبلی است.

سند تحول بر اساس آسیب‌شناسی عملکردی سازمان شکل گرفته است

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در نشست مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی سازمان صداوسیما با چشم‌اندازی بر سند تحول، تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان را صاحبان اصلی رسانه ملی دانست و اظهار کرد: زمانی که در چهارمین نشست افق تحول صحبت از آنتن رسانه ملی به میان آمد، از تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان به عنوان نزدیک‌ترین بخش بدنه سازمان به آنتن یاد کردم و اکنون نیز تأکید می‌کنم که آن‌ها از مدیران تصمیم‌گیر به آنتن نزدیک‌ترند.

وی با تأکید بر لزوم برداشتن گام‌های عملی برای تحقق اهداف سند تحول، به توصیه‌ها و راهبرد‌های اعلامی رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت نگاه تحول‌گرایانه در فرآیند‌ها و سیاستگذاری‌های رسانه ملی به عنوان مهم‌ترین و مؤثرترین دستگاه فرهنگی در کشور نیز توجه داد و گفت: آنچه دستمان را پر کرده رهنمود‌هایی است که رهبر انقلاب در این چهار دهه در جلسات خصوصی و عمومی‌به رسانه ملی ابلاغ کرده‌اند و این رهنمود‌ها در کنار اهداف انقلاب و نظام اسلامی تبدیل به سند تحول شده‌است.

رئیس رسانه ملی ادامه داد: البته سند تحول، سندی تازه و نو در رسانه ملی نیست، بلکه بخش عمده‌ای از این سند بر اساس آسیب‌شناسی عملکردی سازمان شکل گرفته و برآیند عقل جمعی و آسیب‌شناسی مدیران قبلی رسانه ملی از روند حرکت رسانه ملی با توجه به چالش‌های پیش‌رو، به همراه مطالبات مقام معظم رهبری است که پیش از این نیز تدوین شده بود، اما در دوره جدید با نگاهی به آسیب‌های موجود به اجرا درآمده‌است.

رئیس رسانه ملی با اشاره به لزوم تغییر شیوه رسانه‌های سنتی گفت: بقای رسانه‌های سنتی در گرو رقابت با رسانه‌های نوین است و با تغییر سلیقه ها، باید در این میدان حضور زنده و روزآمد داشته‌باشیم. ضمن اینکه با چالش‌های مختص به رسانه خودمان هم روبه‌رو هستیم. رسانه ملی تنها رسانه حاکمیت است که بار اصلی تولید محتوا را بر دوش گرفته. این مسئولیت سنگین در فضای پرچالش رسانه‌های رقیب بر دوش ماست و باید بیدار باشیم و زمان را از دست ندهیم.

جبلی با بیان اینکه مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی چشم و گوش سازمانند، از مدیران برنامه‌ریز با عنوان سربازان ایجاد تحول در خط مقدم سازمان صداوسیما یاد کرد و خطاب به آنان افزود: اصلاح و بازنگری بر عهده شماست و نظرات تکمیلی شما در مسیر سیاست‌های سازمان برای ما اهمیت دارد. همه ما خدمتگزار محتوای آنتن هستیم و باید موانع را از سر راه برنامه‌سازان برداریم. هدف اصلی مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی نیز باید روان‌سازی آنتن و تولید محتوا براساس سند تحول باشد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به همراهی مدیران برنامه‌ریز با تهیه‌کننده‌ها بیان کرد: همه ملزم هستیم به سند تحول به‌عنوان نقشه راه توجه کنیم و باید برای اجرای ۱۲ محور سند تحول برنامه داشته‌باشیم. در این مسیر، مدیران و برنامه‌سازان باید احساس کنند که مدیران اطلاعات و برنامه‌ریزی همراه و کمک آنان‌اند و باید مشکلات و خواسته‌هایشان را بدون لکنت به این بخش از رسانه ملی منتقل کنند تا به پیشبرد اهداف تحولی رسانه ملی کمک شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: