April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۱۳۳
۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
0
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به همراه هیاتی متشکل از دبیر شورایعالی مناطق آزاد و مدیران عامل این مناطق به منظور رایزنی برای افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری به کشور عمان سفر کرد.

روابط قشم و عمان توسعه می یابد

زمینه‌هایی همکاری ایران و عمان در شرکت‌های دانش‌بنیان، آی‌تی و آی‌سی‌تی و گردشگری سلامت، صنایع غذایی، محصولات پتروشیمی، ماشین‌آلات و ... اشاره کرد، می‌توان با حضور در پارک فناوری قشم و عمان و همچنین شرکت‌های خوش‌نام ایرانی از این مسیر خدمات خود را از طریق عمان به کشور‌های مختلف صادر کند. بخشی از تولیدات ایرانی از بازار عمان به سایر کشور‌ها صادرات می‌شود. از طرفی برای گسترش مبادلات تجاری میان دو کشور باید موانع و مشکلات تبادل بانکی حل شود.

 

در بین مناطق آزاد ایران، منطقه آزاد قشم به واسطه موقعیت جغرافیایی یکی از مناسب‌ترین مبادی برای افزایش مبادلات اقتصادی با عمان به حساب می‌آید.

در همین راستا در نخستین روز سفر هیات ایرانی نشست‌های تخصصی با سُنیدی رئیس مناطق آزاد و ویژه اقتصادی سلطنت عمان و وزیر صنعت، تجارت و توسعه سرمایه گذاری این کشور برگزار شد.

در سال‌های گذشته نیز مسئولین و تجار عمانی با سفر به قشم، برای توسعه روابط تجاری با این جزیره ابراز علاقه کرده بودند و تداوم روند ارتقای دیپلماسی اقتصادی و به ثمر رساندن مذاکرات پیشین از دیگر اهداف عادل پیغامی در این سفر است؛ بنابراین گزارش، در این سفر سه روزه حجت الله عبدالملکی، مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، عادل پیغامی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و دیگر مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد حضور دارند.

افزایش تبادل هیات تجاری تخصصی و سرمایه‌گذاری میان دو کشور منجر به توسعه روابط تجاری می‌شود و این نیاز حمایت و پشتیباتی مسئولان دولتی است تا موانع احتمالی رفع شود.

موضوع گردشگری سلامت، یکی از زمینه‌های عمیق همکاری است که بخش خصوصی ایران آماده همکاری و ارائه خدمات به گردشگران سلامت عمان است. همچنین در حوزه انرژی، ساخت و احداث نیروگاه‌های بادی و آبی و تأسیسات کشاورزی امکان استفاده از توانمندی شرکت‌های ایرانی در این بخش‌ها وجود دارد.

 

در واقع عمان دومین کشور پهناور با نام رسمی سلطان‌نشین عُمان کشوری پادشاهی در شرق شبه جزیرهٔ عربستان است. که جمعیت بسیار کمتری نسبت به دیگر کشور‌های عربی دارد. عمان کشوری پادشاهی و یکی از قدیمی‌ترین کشور‌های منطقه است که تولید نفت نسبتا کمی دارد؛ اما به خاطر موقعیت استراتژیکی‌اش این کشور به نخستین نقطه‌ی ارتباطی تجاری تبدیل شده است. دولت عمان برای خروج از وضعیت نامطلوب اقتصادی موجود، سعی می‌کند منبع درآمد خود را از فروش نفت و انرژی‌های فسیلی به سوی جذب سرمایه خارجی تغییر مسیر دهد، به همین جهت در چند سال اخیر قوانینی برای جذب سرمایه گذاری خارجی در این کشور تبیین شد تا راحت‌تر سرمایه گذاران خارجی بتوانند در این کشور اقدام به سرمایه گذاری کنند.


بزرگترین شهر عمان و اصلی‌ترین شهر توریستی این کشور در واقع همان پایتخت این کشور می‌باشد. شهر مسقط به خاطر ساختمان‌های بلند که با توجه به فرهنگ عربی ساخته شده‌اند هنوز حال و هوای قدیمی خودش را حفظ کرده است. از دیگر ویژگی‌های جالب این شهر، سواحل بسیار زیبای آن است مخصوصا سواحل ذاب که در میان تپه‌ها واقع شده است. اگر از افرادی هستید که به مسائل فرهنگی اهمیت زیادی می‌دهید یا از آن دسته افراد هستید که به تفریحات ساحلی علاقه مندید این شهر بهترین انتخاب برای سفر شما محسوب می‌شود. این شهر از مهمترین شهر‌های عمان محسوب می‌شود که مکان بسیبار خوبی برای سرمایه گذاری و مهاجرت ایرانیان نیز می‌باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: