April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۳۵۲
۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۰
0
ستاره‌شناسان دانشگاه ویسکانسین‌مدیسون از کشف ۶۳ کهکشان رادیویی غول‌پیکر جدید به عنوان بخشی از تصاویر بررسی آسمان (FIRST) خبر دادند.

جزئیاتی از کشف ۶۳ کهکشان رادیویی غول‌پیکر

کهکشان‌های رادیویی غول‌پیکر (GRGs) کهکشان‌هایی با طول خطی کل پیش‌بینی‌شده بیش از حداقل ۲.۳ میلیون سال نوری هستند. آن‌ها اجرام نادری هستند که در محیط‌های کم چگالی رشد می‌کنند.

کهکشان‌های رادیویی غول‌پیکر برای اخترشناسان جهت مطالعه شکل‌گیری و تکامل منابع رادیویی مهم هستند؛ اما شناسایی آن‌ها در بررسی‌های رادیویی که در آن لوب‌های رادیویی کهکشان‌ها ممکن است به عنوان منابع متعدد شناسایی شوند، دشوار است.

بسیاری از GRG‌های قابل تشخیص به همین دلیل ناشناس باقی می‌مانند؛ اما با استفاده از آرایه بسیار بزرگ (VLA)، به دلیل فرکانس پایین و حساسیت خوب آن به منابع توسعه یافته، GRG‌های جدید بسیاری کشف شده اند.

تیمی از ستاره شناسان به سرپرستی سورن رامدانی از دانشگاه ویسکانسین‌مدیسون تصمیم گرفتند FIRST را تجزیه و تحلیل کنند تا GRG‌هایی که قبلاً کشف نشده بودند را جست‌وجو کنند.

آن‌ها از الگوریتم DRAGNhunter برای شناسایی کهکشان‌های رادیویی دولوبی در داده‌های FIRST استفاده و منابع تازه کشف‌شده را بررسی کردند.

منبع: الیوم السابع

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: