کد خبر: ۴۱۱۴۱۷
۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
0
فطریه و کفاره هرکدام تعریف متفاوتی دارد که در زیر درباره احکام بیشتر توضیح داده شده است.

حکم کسی که کفاره خود را به تاخیر انداخته چیست؟

حجت الاسلام والمسلمین مهدی آذرطوسی خطیب و کارشناس امور دینی در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، به تعریف فطریه و کفاره اشاره کرد و گفت: برخی از افراد همچنان از سال قبل فطریه، کفاره و فدیه برگردنشان است که باید زمان آن‌ها رعایت شود. فطریه مبلغ پولی است که در آخر هر ماه رمضان پرداخت می‌شود و کفاره آن چیزی است که اگر فردی عمدا روزه خود را خورده باشد باید آن را پرداخت کند، یا اگر کسی عمدا در گرفتن روزه خود تاخیر بیاندازد باید هم کفاره بدهد و هم روزه قضا بگیرد.

وی در ادامه یادآور شد: اگر کسی سهوا تا قبل از رمضان ۹۸ کفاره خود را پرداخت نکرده باشد، مبلغ پرداختی آن معادل ۷۵۰ گرم گندم، برنج و ماکارونی است و اگر عمدا کفاره نداده باشد باید ۶۰ نفر را اطعام دهد یا مبلغ آن را پرداخت کند. اما فِدیه برای بیماری است که درمان او در طی یکسال ادامه داشته، که معادل ۷۵۰ گرم است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: