April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۲۳۴۴
۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
0
کنش فعالانه حاکمیتی در بازار بیمه با تمرکز بر اصل برنامه محوری و حضور گسترده مسئولان و متولیان ارشد این صنعت در رسانه های گروهی به همگانی سازی خدمات و محصولات بیمه ای منجر خواهد شد.

روان سازی فرایندهای بیمه ای و مردمی شدن آن در راس سیاست های نهاد ناظر قرار دارد

به نقل از اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، دکتر علی استادهاشمی که در جمع مدیران عامل شرکت‌های بیمه‌ای سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: روان سازی فرایند‌های بیمه‌ای و حرکت به سمت مردمی شدن این صنعت در راس سیاست‌های نهادناظر قرار دارد.

رئیس کل بیمه مرکزی در همین راستا خاطرنشان کرد: تسهیل عملیات بیمه گری و رفع موانع موجود به روند همگانی سازی محصولات بیمه‌ای کمک خواهد کرد.

وی با ابراز خرسندی از رشد شصت درصدی حق بیمه تولیدی در سال گذشته نسبت به ارتقای آن در سال جاری ابراز امیدواری کرد و افزود: همدلی و همگرایی بین ارکان صنعت و جامعه بیمه گران، نسخه شفابخش امر بیمه گری در کشور است.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره بر ضرورت تاسیس بیمه اتکایی فراگیر در کشور از اراده نهادناظر برای کاهش تصدی گری در این حوزه خبر داد.

دکتر استادهاشمی در بخش دیگری از سخنان خود از اقبال صنعت بیمه به موضوع اینشورتک به عنوان یک رویکرد درخشان و رو به جلو نام برد و تصریح کرد: میزان رضایتمندی از خدمات برخط بیمه نظیر کروکی انلاین و نسخ الکترونیکی، بهره مندی صنعت بیمه از خدمات اینشورتک را اجتناب ناپذیر کرده است.

رئیس کل بیمه مرکزی با ارائه گزارش تفصیلی از عملکرد نهادناظر در سال گذشته از مدیران ارشد صنعت بیمه خواست تا با همدلی و همگرایی بیشتر به رشد ضریب نفوذ بیمه کمک کنند.

وی روند تعیین حق بیمه شخص ثالث را متناسب با شرایط تمامی ذینفعان توصیف کرد و گفت: خوشبختانه تعاملات گسترده نهادناظر با تمامی دستگاه‌های مرتبط از جمله قوه قضائیه به نتیجه دلخواه رسید و ذینفعان از نرخ جدید رضایت دارند.

دکتر استادهاشمی در پایان در خصوص اهمیت شیوه‌های پربازده سرمایه گذاری در خدمت تولید، ضرورت فرهنگسازی بیمه و حضور فعالانه مدیران ارشد صنعت بیمه در رسانه‌ها و راهکار‌های رشد شاخص‌های بیمه ای، نکاتی را بیان کرد.

شایان ذکر است رویداد عیدانه صنعت بیمه با حمایت سندیکای بیمه گران ایران و شرکت‌های بیمه اتکایی در هتل ارم تهران برگزار شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: