April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۱۸۳۷
۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶
0
اقتصاددانها عقیده دارند برخی بخش‌ها‌در اقتصادها حداقل تا ۵ سال آینده از بحران ویروس کرونا خارج نمی‌شوند.

بهبود برخی بخش‌های اقتصاد دنیا از کرونا 5 سال طول می‌کشد

 

به گزارش  پول نیوز به نقل از مارکت واچ، با پایان تعطیلیهای ناشی از همه گیری ویروس کرونا در بسیاری از کشورها، روند بهبود شرایط اقتصادی آغاز شده است.

 

تمام پنجاه ایالت آمریکا به همراه اکثر کشورهای اروپایی اقداماتی در جهت برداشتن محدودیت ها اقتصادی اتخاذ کرده اند.

 

کسب و کارها آغاز شده اند، فروشگاهها و رستورانها بازگشایی شده اند و خطوط هوایی آماده از سرگیری پروازهایشان میشوند.

 

ولی اقتصاددانها عقیده دارند برخی بخش‌های اقتصاد حداقل تا 5 سال آینده از این بحران خارج نمیشوند.

 

این بخش ها احتمالاً شامل بخش هزینه کرد مصرف کنندگان، گردشگری، بخش کالاهای لوکس، املاک، پذیرش دانشجویان خارجی و بسیاری بخش‌های دیگر می‌شود.

 

عادات هزینه کرد مصرف کنندگان مخصوصاً در جوانان تغییرات پایداری در نتیجه همه‌گیری ویروس کرونا کرده است. همه چیز بستگی به سرعت بازگشایی اقتصادها دارد و تاثیر این بازگشایی بر تغییرات رفتاری مصرف کنندگان بسیار ناچیز است. مسلماً هزینه آنها کاهش یافته است.

 

بسیاری از جوانان حالا به این نتیجه رسیده اند که باید از نظر مالی برای بحران ها آماده باشند بنابراین در خرج کردن خود محتاط تر خواهند بود.

 

هزینه مصرف کننده حدود 70 درصد تولید ناخالص داخلی در دنیای غرب را تشکیل می دهد بنابراین کاهش این هزینه بر نرخ رشد تولید ناخالص داخلی تاثیر می گذارد.

 

 

تعداد افرادی که هفته گذشته در آمریکا تقاضای مزایای بیکاری کرده‌اند، 2.1 میلیون نفر افزایش یافته و حالا تعداد کل این افراد از زمان آغاز همه‌گیری ویروس کرونا به 40 میلیون نفر رسیده است. بسیاری از مشاغل از دست رفته مخصوصاً در کسب و کارهای ورشکسته شده هرگز باز نخواهند گشت.

 

بخش سفر و گردشگری به شدت از همه گیری ویروس کرونا ضربه خورده است و بسیاری از کشورها محدودیت سفر را بیشتر از دستور به ماندن در خانه جدی گرفته اند. بسیاری از خطوط هوایی در سراسر اروپا و آمریکا با زمین گیر شدن هواپیماهایشان، به منظور بقا در شرایط بحران کرونا از دولت کمک مالی دریافت کرده اند.

 

تحلیلگران عقیده دارند شش سال طول می کشد خطوط هوایی آمریکا به سوددهی پس از 11 سپتامبر بازگردند. شورای سفر و گردشگری اعلام کرده همه‌گیری ویروس کرونا یک سوم مشاغل در این بخش را در خطر نابودی قرار داده و 2.7 تریلیون دلار از تولید ناخالص داخلی در این صنعت را از بین میبرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: