April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۸۹۲۲
۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
0
آیا عوارض خطرناک فوت کردن غذا را می دانید؟ اگر از آن دسته از افراد هستید که تحملتان برای سرد شدن غذا کم است و غذا را فوت می کنید باید به شما بگوییم خطرات بسیاری در کمین سلامتیتان است.

چرا فوت کردن غذا و نوشیدنی خطرناک است!


به گزارش پول نیوز ، بعضی وقت ها به دلایل مختلف از جمله گرسنگی و یا ذوق خوردن، عجله داریم و غذا و یا نوشیدنی داغ را فوت می کنیم ولی این کار از گذشته های دور تا کنون نهی شده است. پیامبر نیز فوت کردن غذا را نهی کرده است. اما تا بحال از خود پرسیده اید که چرا این کار نهی شده است و عوارض خطرناک فوت کردن غذا چیست؟


عوارض خطرناک فوت کردن غذا!


فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می‌دهند.

 


این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.
فوت کردن غذای داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.


دکتر "محمدرضا نصرتی" عضو انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران در زمینه عوارض فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها گفت: هم اکنون ثابت شده است که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند؛ از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می‌گردند.


دکتر "نصرت حیدری" استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این زمینه اظهار کرد: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.

 


"محمد قوام زاده"، متخصص تغذیه نیز اظهار کرد: با فوت کردن غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: