April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۴۲۹۴
۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۰
0
وزیر جهاد کشاورزی در نشست مشترک با شورای معاونان وزارت آموزش‌وپرورش اظهار کرد: توجه به هنرستان‌های کشاورزی هسته‌های اولیه منابع انسانی کارآمد در کشاورزی است.

وزیر جهاد کشاورزی بر توجه بیشتر به هنرستان‌های کشاورزی تاکید کرد

 

به گزارش پول نیوز، عصر امروز کاظم خاوازی در نشست مشترک با وزیر آموزش‌وپرورش و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش‌وپرورش که در دفتر وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، با بیان اینکه باید به هنرستان‌های کشاورزی بیشتر توجه شود، گفت: امروزه توجه به هنرستان‌های کشاورزی هسته‌های اولیه منابع انسانی کارآمد هستند. مهم‌ترین بخش در روستا بخش کشاورزی و منابع طبیعی است و اگر بتوانیم اشتغال پایدار ایجاد کنیم زنجیره رشد و تولید کلید خواهد خورد.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: چند بحث در بخش کشاورزی مهم است؛ یکی اینکه منزلت اجتماعی کشاورز در جامعه پایین آمده است و دیگری اینکه نمی‌توانیم منابع مطلوب آب‌وخاک را دست افرادی بسپاریم که از دانش کافی برخوردار نیستند.

وی عنوان کرد: ما می‌توانیم زنجیره همکاری را قوت ببخشیم تا هنرستان‌ها پیشرفت کنند. امروزه بخش خصوصی می‌تواند کمک شایانی به ما کند تا فارغ‌التحصیلان هنرستان‌ها بر کار مسلط شوند.

خاوازی ادامه داد: تمام ظرفیت‌های علمی وزارت جهاد کشاورزی در خدمت آموزش‌وپرورش است و بیش از ۲ هزار هیات علمی درجه‌یک و ۳۰۰ استادکار به همراه مراکز علمی داریم که در اختیار آموزش‌وپرورش خواهد بود.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه باید رویکرد در مورد فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های کشاورزی این باشد که آن‌ها بر کارهای عملیاتی مسلط باشند، اظهار کرد: سازمان امور عشایر در خدمت وزارت جهاد کشاورزی است، برای این افراد نیز می‌توانیم اشتغال ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان نهضت سوادآموزی کتاب‌هایی در سال ۷۳ طراحی کرد که دانش بالایی را به بزرگ‌سالان کشاورز منتقل کرد، اظهار داشت: نهضت سوادآموزی در بحث کشاورزی و معرفی نیروهای مختلف می‌تواند ورود کند تا کشاورزان را در این زمینه به آگاهی بالایی برساند.

خاوازی در ادامه صحبت‌های خود گفت: وزارت جهاد کشاورزی دارای بخش های مختلفی است که گنجینه‌های زیادی دارد باید این گنجینه‌ها کشف و به آموزش‌وپرورش منتقل شوند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: