April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۱۴۷۳
۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
0
رئیس کمیسیون تخصصی چای فدراسیون صنایع غذایی مدعی شد، کنیا می‌خواهد کارخانه چای در ایران راه اندازی و سالانه ۱۰۰ هزار تن چای وارد کند که موجب نابودی صنعت چای ایرانی می‌شود.
ادعای یک فعال صنعت چای: کنیا می‌خواهد کارخانه تولید ۱۰۰ هزار تن چای در ایران راه اندازی کند
احمدرضا بخشی رئیس کمیسیون تخصصی چای فدراسیون صنایع غذایی اظهار داشت: از وزارت جهاد کشاورزی انتظار می‌رود که از سبد غذای خانوار و تولید ملی حمایت داشته باشد.

وی افزود: بر اساس قوانین موجود اگر کالایی تولید مشابه داخلی دارد در محل تولید این محصول نباید کالای خارجی ورود داشته باشد، اما اکنون به طور رسمی واردات چای فله کنیایی به گیلان آغاز شده است.

وی افزود: در ۱۰ روز گذشته هیئتی از کنیا به گیلان بازگشته اند تا کارخانه‌ای که در گذشته خریداری کرده بودند با واردات چای‌های ضعیف کنیایی و اختلاط آن با چای ایرانی دربازار، راه اندازی کنند.

رئیس کمیسیون تخصصی چای فدراسیون صنایع غذایی ادامه داد: ورود این هیئت کنیایی زنگ خطری برای صنعت چای داخلی به حساب می‌آید و منجر به ضربه زدن به این صنعت و ایجاد ظن بی کیفیت بودن چای ایرانی را فراهم میکند.

وی تصریح کرد: این اتفاق باعث تضعیف کشاورزان و کارخانه‌های بسته بندی ایرانی میشود و شرکت‌های ایرانی نمی‌توانند با آن‌ها رقابت داشته باشند.

بخشی گفت: سازمان چای و وزارت جهاد کشاورزی تا به امروز واکنشی به این امر نداشته اند، اما از این دستگاه‌ها و سایر دستگاه هاب نظارتی انتظار میرود که به این موضوع ورود کنند.

وی یاد آور شد: کنیایی‌ها برنامه دارند که ۱۰۰ هزار تن چای این کشور را به کشورمان وارد کنند که ۸۰ هزار تن آن تا پایان سال به کشور وارد خواهد شد؛ تحقق این امر موجب نابودی صنعت چای ایران خواهد شد.

بخشی گفت: مصرف چای در کشور به ظن ما ۱۲۰ هزار تن است که سازمان چای این رقم را ۱۰۰ هزار تن میداند، اما در کمال تعجب این شرکت کنیایی با واردات ۱۰۰ هزار تن چای خود به ایران میخواهد کل بازار ایران را به دست گیرد.

وی افزود: در صورت که این اتفاق بیافتد کل صنایع تولیدی و بسته بندی چای در داخل کشور تعطیل و منجر به بیکاری ۲۰۰ هزار نفر می‌شوند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: