April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۰۵۰۷
۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۴
0
اقتصادنیوز: نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف زیاد بیسکوئیت و بستنی، پرخاشگری و مشکلات رفتاری را افزایش می‌دهد.
۲ خوراکی خوشمزه که باعث پرخاشگری می‌شود
بیسکوئیت‌ها و بستنی‌های شیرین از جمله محبوب‌ترین خوارکی‌هایی هستند که توسط بسیاری مصرف می‌شوند. طعم شیرین و متمایز آن‌ها باعث شده است که مورد علاقه بسیاری از افراد جوان یا مسن باشند.

آسیب‌های این خوراکی‌ها بسیار بیشتر از شیرینی طعم آن‌ها است. علاوه بر اثراتی که این خوراکی‌ها بر سلامتی بدن دارند، ثابت شده است که در افزایش پرخاشگری فرد نیز نقش دارند.

محققان دانشگاه کلرادو توضیح داده اند که سطوح پایین فروکتوز منجر به افزایش جست‌وجوی غذا و ذخیره انرژی به عنوان چربی می‌شود.

با این حال، مقادیر بیش از حد باعث تکانشگری و پرخاشگری می‌شود که خطر مشکلات رفتاری را افزایش می‌دهد. محققان گزارش کرده اند که اثرات آن شامل ADHD، افسردگی شیدایی و اختلال دوقطبی است.

محققان تاکید کرده اند که مصرف بیش از حد فروکتوز و قند‌های تصفیه شده، ممکن است به طور قابل توجهی در ایجاد این اختلالات نقش داشته باشد.

محققان توضیح داده اند که فروکتوز واکنشی شبیه به آن چه در گرسنگی اتفاق می‌افتد را تحریک می‌کند و این که پاسخ جست‌وجوی غذا، ریسک پذیری، تکانشگری، تصمیم گیری سریع و تهاجمی را برای کمک به یافتن غذا به عنوان پاسخی به بقا تشدید می‌کند.

منبع:بهداشت نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: