April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۰۳۰۷
۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۰
0
وزیر امور اقتصادی و دارایی از برنامه ابلاغی این وزارتخانه برای رشد صد در صدی تسهیلات بانک‌های دولتی به شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
وزیر اقتصاد: رشد ۱۰۰ درصدی تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان
سید احسان خاندوزی در حاشیه بازدید از نمایشگاه "ایران ساخت دستاورد‌ها و محصولات دانش بنیان صنایع و خلاق وزارت اقتصاد" به همراه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت اقتصاد در سه ماهه شروع سال ۱۴۰۱ که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری شده است، رابطه همکاری بسیار خوبی را با معاونت علمی و فنآوری رئیس جمهور برقرار کرد و ما به سرفصل‌های خیلی دقیق و مشخصی برای حمایت از فعالیت‌های این حوزه رسیدیم.

خاندوزی با اشاره به تدوین برنامه حمایت از تولید دانش بنیان وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: ما می‌توانستیم به شکل خیلی نمایشی در روز‌های اول سال، به این برنامه برسیم، اما به هیچ وجه تعجیل نکردیم و در تدوین این برنامه، با جزئیات و وسواس، سرفصل‌هایی انتخاب شد که واقعا بتواند راهنمای عمل سیاست‌های وزارت اقتصاد قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه سه نکته برجسته در حوزه فعالیت‌های دانش بنیان وجود دارد، نکته اول را ظرفیتی عنوان کرد که قانون جهش تولید دانش بنیان به عنوان یک ابزار مهم و آیین نامه‌ای برای اعتبار مالیاتی حوزه تحقیق و توسعه فراهم کرده است. خاندوزی گفت: امیدوار هستیم بتونیم ظرف کمتر از یک هفته آینده، آیین نامه قانون جهش تولید دانش بنیان را برای هیئت دولت ارسال کنیم که کمک مالیاتی بسیار خوبی را به حوزه تحقیق و توسعه و دانش بنیانی در کشور خواهد داشت.

وزیر اقتصاد نکته دوم را حوزه "دسترسی شرکت‌های دانش بنیان به تسهیلات و اعتبارات بانکی" عنوان کرد و گفت: این موضوع در برنامه ابلاغی وزارت اقتصاد به بانک‌های دولتی در اوایل سال ۱۴۰۱ اعلام شده است که ما باید بتوانیم در سالجاری، همپای رشد شرکت‌های دانش بنیان، رشد صد در صدی تسهیلات این شرکت‌ها را داشته باشیم. خاندوزی ادامه داد: نکته سوم مربوط به موضوع ثبت دارایی‌های نامشهود و ارزشگذاری دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان است که یک عقب افتادگی بسیار جدی و طولانی در آن داریم چرا که دارایی اصلی بسیاری از شرکت ها، ایده ها، شبکه‌ها و دانش‌های انباشته شده و تجاربی است که متاسفانه در نظام سنتی ارزشگذاری کشور خیلی دیده نمی‌شود.

وزیر اقتصاد افزود: امیدوارم بتوانیم ظرف سه ماه آینده؛ آیین نامه مربوط به ارزشگذاری دارایی‌های نامشهود را با کمک سازمان حسابرسی و دستگاه‌های ذیربط به سرانجام برسانیم که یک کمک فراگیر برای شرکت‌های دانش بنیان محسوب خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: