May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۰۳۱۲
۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
0
با امضاء تفاهم نامه میان استانداری و سازمان انرژی های نو ایران، مرکز رشد تخصصی انرژی های نو در استان قزوین تاسیس می شود.
پول‌نیوز- با امضاء تفاهم نامه میان استانداری و سازمان انرژی های نو ایران، مرکز رشد تخصصی انرژی های نو در استان قزوین تاسیس می شود.

جلسه توسعه همکاری‌ حوزه فناوری‌های استان چهارشنبه شب با حضور علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس‌‌جمهور، علی ابراهیمی ورکیانی مشاور ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی، امید توکلی رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یوسف آرمودلی رئیس سلزمان انرژی ها نو ایران، مرتضی روزبه استاندار، معاونان عمرانی و توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری وروسای دانشگاه ها در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد.

در این جلسه تفاهم نامه مشترک برای ایجاد مرکز رشد تخصصی انرژی های نو امضاء شد.

راه اندازی مرکز رشد تخصصی انرژی های نو در قزوین

یوسف آرمودلی رئیس سازمان انرژِ های نو در این نشست گفت: در این تفاهم نامه در اجرای بند (ب) سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در خصوص ضرورت تامین انررژی با تکیه بر دانش و فنآوری های نو واستفاده از انرژی های تجدید پذیر و با استناد به ماده ۱۳۹ قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی واجتماعی و فرهنگی با موضوع حمایت از بخشهای خصوصی و تعاونی از طریق وجوه اداره شده و پرداخت یارانه سود تسهیلات و زمینه ساز برای تولید پنج هزار مگاوات انرژی بادی و خورشیدی و همچنین مفاد ماده ۱۷ آن قاون در مورد حمایت مالی و تسهیل، شکل گیری و توسعه شرکت های دانش بنیان ونیز حمایت از راه اندازی مراکز رشد و پارک های علم و فنآوری و با توجه به شرایط بسیار مساعد جغرافیایی و اقلیمی استان قزوین وجود مراکز معتبر دانشگاهی و صنعتی و توان بالفعل و بالقوه بخش خصوصی شامل، نوآوران، فارغ التحصیلان و پژوهشگران بخش انرژی، این تفاهم نامه ما بین استانداری قزوین، سازمان انرؤی های نو، شرکت توزیع نیروی برق استان و پارک علم و فنآوری قزوین منعقد شد.

رئیس سازمان انرژی ها نو ایران تصریح کرد: موضوع تفاهم نامه تاسیس و راه اندازی مرکز رشد اخصصی انرژی های نو و شکل گیری و توسعه شرکت های کوچک و متوسط بخش خصوصی و تعاونی دانش بنیان با هدف تجاری سازی دانش و فنآوری است که منتج از تحقیقات و اختراعات در حوزه انرژی های نو و تجدید پذیر است.

آرمودلی تصریح کرد: مهمترین هدف ما از این تفاهم نامه کمک به افزایش ثروت از طریق توسعه اقتصادی متکی بر فنآوری ونوآوری، تکمیل فرآیند تبدیل ایده به محصول و تسریع درروند انتقال فنآوری، حمایت از ایجاد و توسعه شرکت های کوچک های کوچک و متوسط دانش بنیان با هدف توسعه اقتصاد دانش محور، تجاری سازی نتایج تحقیقات مرتبط با انرژی های نو و تجدیدپذیر و تحقق ارتباط بخش های تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی و کمک به حل مسائل و چالش های مرتبط با انرژی های نو و تجدیدپذیر از طریق بهره مندی از توان پژوهشگران و نخبگان و محققان است که امیدواریم به آن دست یابیم.  

این مسئول بیان کرد: تخصصی کردن هر چه بیشتر فعالیت های دانش بینان وامکان استقرار واحدهای فنآور متناسب با شرایط و امکانات ایستگاهای تحقیقاتی استان، جذب کارآفرینان و اشتغال دانش آموختگان مرتبط با انرژی های نو و تجدیپذیر و اجرای طرح های اولویت دار کشوردر حیطه انرژی های نو و تجدیدپذیر با راه اندازی این مرکز ممکن خواهد شد.

راه اندازی مرکز رشد تخصصی انرژی های نو در قزوین

مرتضی روزبه استاندار قزوین هم در حاشیه این نشست در خصوص اهمیت تفاهم نامه به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه در استان قزوین نعمت های خدادادی و انرژی های مختلف باد، خورشید، زمین گرمایی قابل توجهی وجود دارد که پس از بازدیدکارشناسان این ظرفیت برای توسعه نیروگاه های بادی و خورشیدی مناسب تشخیص داده شد که پس از راه اندازی نیروگاه کهک با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات ضرورت راه اندازی مرکزی برای تربیت نیروی انسانی و پشتیبانی علمی از این نیروگاه ها احساس شد که خوشبختانه با مساعدت سازمان انرژی های نو امروز با این تفاهم نامه می توانیم اینده خوبی را در این بخش برای استان متصور شویم.

استاندار قزوین تصریح کرد: این تفاهم نامه به مدت چهار سال منعقد شده و استانداری هم برای آماده سازی و تجهیز اعیان مورد نیاز وتامین امکانات زیربنایی و خدمات آب، برق، تلفن و اینترنت و تاسیسات برقی ومکانیکی برای استقرار واحدهای فنآور و دانش بنیان و تامین منابع مالی برای نگهداری و پشتیبانی و توسعه مرکز رشد همکاری می کند.

وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق و پارک علم و فنآوری هم تعهداتی دارند که با آن عمل خواهند کرد تا این مرکز به سرعت راه اندازی و وارد چرخه خدمت شود.

این تفاهم نامه را یوسف آرمودلی رئیس سازمان انرژی های نو ایران، مرتضی روزبه استاندار، علی رجب پور رئیس پارک علم و فنآوری استان و یوسف جبارزاده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین امضاء کردند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: