April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۶۵۱۲
۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
0
بر خلاف انتظار کارشناسان، رشد اقتصاد ژاپن در سه ماهه پایانی سال گذشته میلادی (2014) به 2.2 درصد رسید.
پول‌نیوز - برخلاف انتظار کارشناسان، رشد اقتصاد ژاپن در سه ماهه پایانی سال گذشته میلادی (2014) به 2.2 درصد رسید.

اقتصاد ژاپن که سال گذشته دچار مشکلات عدیده بود و از انقباض 3.2 درصدی (سه ممیز دو دهم درصدی )رنج می برد، موفق شد در سه ماهه آخر سال گذشته (اکتبر تا دسامبر) رشدی ولو ضعیف داشته باشد.

با این که این مساله نشان دهنده خارج شدن اقتصاد ژاپن از حالت رکود است، اما این میزان رشد اقتصادی، کمتر از ارقام پیش بینی شده است .

کارشناسان اقتصادی پیش بینی می کردند که رقم این رشد 7.3 درصد (هفت ممیز سه دهم درصد) باشد اما چنین نشد و رقم مورد نظر کمتر از پیش بینی ها از آب در آمد.

اقتصاد ژاپن سال گذشته میلادی دچار مشکل مالیات بر ارزش افزوده بود و همین موضوع حتی باعث شد «شینزو آبه» نخست وزیر این کشور 29 آبان ماه سالجاری مجلس را منحل کرده و اجرای مرحله دوم طرح افزایش مالیات بر مصرف را به حالت تعلیق در آورد.

استدلال وی در آن زمان این بود که با برگزاری انتخابات زودهنگام، نظرات مردم را در این خصوص جویا شود تا بلکه بتواند پس از آن سیاستهای اقتصادی خود را به مرحله اجرا بگذارد.

به گزارش خبرگزاری کیودو ژاپن، «آکرا آماری» وزیر اقتصاد ژاپن با ابراز خرسندی از رشد 2.2 درصدی، اقتصاد کشور را در مسیر بهبود و رشد توصیف کرد.

اظهارات وزیر اقتصاد ژاپن در حالی صورت می گیرد که بسیاری از اقتصاددانان این کشور، وضعیت موجود را راضی کننده ندانسته و از آن انتقاد می کنند.

به باور آنان، اقتصاد کشور همچنان ضعیف است و شرکت ها و سرمایه گذاران علاقه ای به سرمایه گذاری در پروژها و بخش های مختلف اقتصادی از خود نشان نمی دهند.

تصمیم آبه برای به تعویق انداختن طرح افزایش مالیات پس از آن اتخاذ شد که نگرانیها در ژاپن در خصوص تاثیر منفی این طرح بر اقتصاد کشور بروز کرد.

ژاپن که عنوان سومین اقتصاد بزرگ دنیا را یدک می کشد، طی سه ماه دوم سال جاری (93) از رشد خالص ملی 1.6 درصد برخوردار بود در حالی که پیش بینی می شد این رشد 2.1 درصد باشد.

این کشور در سه ماهه اول سالجاری نیز به رشد اقتصادی کمتر از پیش بینی ها یعنی به 1.8 درصد دست یافت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: