April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۶۷۳۳
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
0
پول‌نیوز- طلا در بازار جهانی تحت تاثیر صعود دلار و بازارهای سهام جهانی، روز جاری برای چهارمین روز متوالی نزول کرد و به پایین‌ترین قیمت در یک هفته گذشته رسید.

هر اونس طلا برای تحویل فوری در بازار سنگاپور پس از کاهش 0.6 درصدی در روز سه شنبه، 0.1 درصد کاهش یافت و به 1176 دلار رسید.

در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در اوت با 0.02 درصد کاهش، به 1176 دلار رسید. بهای معاملات این بازار تا پایان روز گذشته 7.50 یا 0.6 درصد کاهش یافت.

طلا که همواره یک سرمایه گذاری مطمئن در شرایط بی‌ثباتی اقتصادی و مالی به شمار می‌رود، پس از اینکه دولت چپ گرای یونان ابراز اطمینان کرد که پارلمان توافق بدهی با وام دهندگان بین المللی این کشور را تصویب خواهد کرد، تحت فشار قرار گرفت. این فلز ارزشمند هفته گذشته تحت تاثیر وخامت بحران بدهی یونان اندکی پشتیبانی شده بود.

اما طلا از سوی عوامل دیگر مانند دورنمای افزایش نرخهای بهره در آمریکا که تقاضا برای این فلز به عنوان یک دارایی بدون بازده را محدود خواهد کرد، تحت فشار قرار دارد. جروم پاول، یکی از مقامات بانک مرکزی آمریکا روز سه شنبه اظهار کرد آماده است نرخهای بهره را دو بار در سال جاری یک بار در سپتامبر و بار دیگر در دسامبر افزایش دهد.

بر اساس گزارش رویترز، قوی شدن ارزش دلار که تحت تاثیر آمار اقتصادی مثبت در آمریکا صورت گرفته است، امکان صعود طلا را که معاملاتش به این ارز انجام می‌شود و معمولا خلاف جهت دلار حرکت می‌کند، محدودتر می‌کند.

از سوی دیگر تقاضای فیزیکی برای طلا در هند و چین که بزرگترین مصرف کنندگان طلای آسیا هستند، به دلیل نگرانی نسبت به بارندگیهای موسمی در هند و همچنین صعود بازارهای سهام در چین اندک مانده و طلا را از پشتیبانی این بخش از بازار بی‌نصیب نگه داشته است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: طلا ، بازار جهانی ، قیمت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: