May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۷۰۸۳
۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
0
هند برای سرمایه گذاری خارجی یک آژانس رسمی ایجاد کرده است. این نهاد زیر نظر اداره های سیاستگذاری و ارتقای صنعتی، وزارت تجارت و صنعت و دولت های ایالتی فعالیت می کند و اطلاعات طبقه بندی شده بخش های مختلف را به تفکیک ایالت ها به سرمایه گذاران خارجی ارایه می دهد.
پول‌نیوز - بر اساس گزارش کنفرانس تجارت و توسعه خارجی سازمان ملل (انکتاد) درباره سرمایه گذاری مستقیم خارجی ، هند در میان 110 کشور، بهترین محل برای سرمایه گذاری خارجی شناخته شده است.

در رتبه بندی امسال انکتاد که بر اساس شاخص های بانک جهانی انجام شده، چین از نظر سرمایه گذاری خارجی مقام شصت و پنجم و امریکا مقام پنجاهم را کسب کردند.

بر اساس شاخص های سال 2014، هند ششمین جایگاه را از لحاظ مساعد بودن شرایط برای سرمایه گذاری را داشت و هنگ کنگ در مقام نخست بود. در سال گذشته، چین در مقام 60 و امریکا در مقام26 قرار داشته است.

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (انکتاد) هرسال برآوردی از میزان سرمایه گذاری خارجی درکشورهای مختلف جهان طی سال قبل جمع آوری و درقالب گزارشی موسوم به سرمایه گذاری خارجی تدوین می کند.

به نظر می رسد که برنامه دولت نارندرا مودی برای جذب سرمایه های خارجی و جلوگیری از خروج سرمایه های داخلی درحال به نتیجه رسیدن است.

هند برای سرمایه گذاری خارجی یک آژانس رسمی برای ارتقای سرمایه گذاری و تسهیل آن ایجاد کرده است . این نهاد زیر نظر اداره های سیاستگذاری و ارتقای صنعتی، وزارت تجارت و صنعت و دولت های ایالتی فعالیت می کند. این اداره، اطلاعات طبقه بندی شده مربوط به بخش های مختلف و به تفکیک ایالت ها را به سرمایه گذاران خارجی ارایه می دهد.

یکی از مهمترین برنامه های نخست وزیر هند برای جذب سرمایه گذاری خارجی،برنامه ای است که مودی برای سرمایه گذاری مستقیم در بخش تولید آغاز کرده است.

این برنامه که «تولید هند» نام دارد، با در نظر گرفتن نیروی کار و منابع ارزان قیمت در هند، قصد دارد این کشور را به محلی برای تولید کالاهای کمپانی های خارجی تبدیل کند.

افزایش سرمایه گذاری خارجی درهند

سرمایه گذاری مستقیم خارجی در هند در ماه مارس 2015 مبلغ 1714 میلیون دلار بوده است که این رقم در ماه آوریل به 2721 میلیون دلار افزایش یافته است .

بر اساس اعلام بانک ذخیره هند، متوسط سرمایه گذاری مستقیم خارجی در هند از سال 1995 تا 2015 مبلغ 1066.10 میلیون دلار بوده است. این مبلغ در فوریه 2008 به بالاترین میزان (5670 میلیون دلار) رسید. کمترین میزان این سرمایه گذاری در فوریه 2014 (60 میلیون دلار) ثبت شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: