April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۶۱۴۴۷
۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
0
یک مقام مسئول با اشاره به آغاز همکاری‌ها با یک شرکت آلمانی از آغاز برنامه‌ریزی به منظور ساخت اولین کشتی حمل LNG خبر داد و گفت: گاز ایران با کشتی‌های ایرانی به بازار صادر می‌شود.
پول‌نیوز- اسماعیل صادقی در جمع خبرنگاران درباره برنامه جدید ساخت اولین کشتی حمل LNG ایران، گفت: تفاهم نامه ای با یک شرکت معتبر آلمانی که در زمینه ساخت کشتی های حمل LNG دارای دانش فنی و فناوری است، امضا شده است.

مجری ساخت کشتی های حمل LNG با اعلام اینکه هم اکنون دو یارد خشک به منظور طراحی و ساخت کشتی های حمل LNG در بندرعباس ایجاد شده است، تصریح کرد: علاوه بر این، کارگاه ساخت کشتی‌ها در حاشیه یاردها در حال تجهیز و آماده سازی است.

این مقام مسئول با اشاره به برنامه های جدید ایران به منظور صادرات LNG در دوران پساتحریم، اظهار داشت: ایران قصد دارد در دوران پساتحریم با تکمیل پروژه ایران ال. ان. جی، گاز مایع شده به کشورهای مختلف جهان به ویژه اروپا صادر کند.

وی با بیان اینکه اخیرا در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران اولین کشتی دو جداره حمل فرآورده های نفتی طراحی و ساخته شده است، بیان کرد: با توجه به سیاست‌های صادرات گاز ایران از طریق LNG، ساخت کشتی های حمل گاز مایع شده در دستور کار قرار گرفته است.

صادقی با اشاره به آغاز مذاکرات با تمامی شرکت‌های سازنده کشتی های حمل LNG جهان به ویزه شرکت‌های کره جنوبی، ژاپن و چین، اظهارداشت: حتی در کنار شرکت آلمانی، توافق های اولیه هم با چند شرکت کره جنوبی و چینی انجام شده است.

مجری ساخت کشتی های حمل LNG با بیان اینکه یارد ساخت کشتی های حمل LNG دارای ابخوری مناسب و بیش از ۴۸۵ متر طول است، بیان کرد: بر این اساس مشکلی به منظور ساخت حتی بزرگترین اندازه های کشتی های حمل LNG وجود ندارد.
منبع: مهر
برچسب ها: ایران ، آلمان ، گاز ، lng
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: