April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۶۶۰۱۰
۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶
0
مدیر خدمات بازرگانی وزارت صنعت به سهم 63 درصدی GDP کشورهای توسعه یافته از بخش "خدمات در فرایند تولید تا مصرف" اشاره کرد و گفت: متاسفانه درآمدهای ما از این بخش بسیار کم است و برای رسیدن به درآمد سرشار از "حوزه تولید تا مصرف" به ایجاد زیرساخت های مناسب بستگی دارد.
پول‌نیوز- مدیرکل خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت : برنامه کاربردی و راهبردی پنج سال آینده با محوریت 80 درصدی بخش خصوصی تدوین شده است.

کاظم سلیمی با اشاره به برنامه های دولت و تدوین برنامه ششم توسعه اظهارکرد: در یک دهه گذشته به جای عمل به قوانین خصوصی سازی، بیشتر خودمانی سازی کردیم و به بخش خصوصی جفا شده و دغدغه دولت یازدهم به ویژه شخص رئیس جمهوری، تدوین این برنامه با دید غیردولتی است.

رئیس کارگروه بازرگانی و تجاری کشور افزود : در این راستا برحضور مستقیم و همه جانبه تشکل های خصوصی و استفاده از نظرات کارشناسی آنان برای تدوین برنامه ششم توسعه تاکید شده است.

وی ابراز داشت: در ترسیم فضای برنامه ششم توسعه، ضعف زیرساخت های بازرگانی و تجاری درحال بررسی است و به احکام مربوط به اینگونه مباحث توجه جدی شده است.

سلیمی در ادامه به سهم 63 درصدی GDP کشورهای توسعه یافته از بخش "خدمات در فرایند تولید تا مصرف" اشاره کرد و گفت: متاسفانه درآمدهای ما از این بخش بسیار کم است و برای رسیدن به درآمد سرشار از "حوزه تولید تا مصرف" به ایجاد زیرساخت های مناسب بستگی دارد.

این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان ساخت: در حوزه زیرساخت های تجاری یازده محور را در برنامه ششم مد نظر قرار می دهیم طوریکه فرایند راهبردی پنج سال آینده کشوربراین اساس تدوین و یک لایه نظام جامع کالا و خدمات نیز ایجاد می گردد.

مدیرکل خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه نشست خود با بخش خصوصی هرمزگان با اشاره به انجام 54درصد صادرات و واردات کشور از طریق این استان گفت: مسئولان و برنامه ریزان بایستی توجه بیشتری به زیرساخت های این منطقه در زمینه ساخت راههای مواصلاتی با تکیه بر بزرگراه جهت روان سازی حمل و نقل داخلی و ترانزیت و تجارت ارزان ترداشته باشند.

وی حمایت و توجه به منافع بخش خصوصی را با هدف استفاده بهینه، از اولویت های وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد و از تشکل های اقتصادی هرمزگان خواست بیش از پیش پیگیر مسائل و مشکلات این بخش باشند.

سلیمی از نبود زیرساخت های اقتصادی بعنوان حلقه مفقوده 'تولید و بخش بازرگانی' نام برد و گفت: این زیرساخت ها در پروسه 'تولید تا مصرف' نه تنها رشدی نداشته بلکه برای کنترل آن؛ سازمان های مدیریتی ناکارآمدی نیز در سطح ملی ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: این مدیریت در راستای خدمات بازرگانی و ایجاد زیرساخت ها، راهکارهایی با محوریت 80 درصدی بخش خصوصی تدوین کرده تا بخشی از نیازها و دغدغه های این بخش کامل شود.

مدیرکل امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت علت اصلی وضعیت کنونی را همگرا نبودن برخی از فعالیت ها دانست و افزود : قرار نیست این برنامه راهبردی تمام مشکلات 36ساله گذشته را حل کند، خصوصا که در کشور هر سازمانی برای خود استقلال عمل قائل است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: