May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۱۱۶۳
۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
0
حاج اسماعیلی گفت: برای آنکه موتور محرک صنایع داخلی به چرخش درآید، سیاستهای زیربنایی لازم است و در مورد خرید کالای ایرانی هم اول باید فرهنگ عمومی ایجاد شود.
حجم بالای قاچاق و کمر شکسته تولید!پول‌نیوز - یک کارشناس بازار کار می‌گوید که حجم قاچاق در ایران بسیار بالاست و اگر عزم جدی برای کنترل آن نباشد کمر تولیدکنندگان را خواهد شکست.

اظهار کرد: برای آنکه موتور محرک صنایع داخلی به چرخش درآید، سیاستهای زیربنایی لازم است و در مورد خرید کالای ایرانی هم اول باید فرهنگ عمومی ایجاد شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در این بخش مشکل داریم، چون لوازم و وسایلی هم که مردم از آن استفاده می‌کنند - از لوازم خانگی تا صوتی و تصویری - عمدتا خارجی است و آنان معتقدند که نسبت به ایرانی کیفیت بهتری دارد.

حاج اسماعیلی تصریح کرد: مسلما نیازمند کار فرهنگی در این زمینه هستیم که از تولید داخلی و کالای ایرانی حمایت شود و مردم خرید آن را با میل و علاقه انجام دهند.

به گفته این کارشناس بازار کار باید در یک مقطع زمانی، برنامه‌ روش‌مند و قاعده مندی برای صنایع داخلی طراحی شود تا در رقابت با کالای خارجی قدرت ماندگاری داشته باشند.

وی تاکید کرد: دولت در این بازه زمانی، باید واردات کالا را کنترل کند و فرصت کیفی سازی کالاهای تولیدی را به بنگاهها و کارخانه‌ها بدهد؛ به این نحو که در یک مدت محدود و کوتاه مدت واردات کالا را مدیریت کند و اجازه دهد کالای ایرانی برای رقابت با کالای خارجی آماده شود.

حاج اسماعیلی درعین حال با تاکید بر نظارت و کنترل صحیح دولت بر مرزها و گمرک ها، خاطرنشان کرد: واردات از مرزهای قانونی بیش از قاچاق کالا از مبادی غیر رسمی به صنعت و تولید کشور لطمه می‌زند و کمر تولید کنندگان را می‌شکند، بنابر این اگر قاچاق کالا با توجه به حجم بالای آن در ایران کنترل نشود و عزم جدی برای مهار آن وجود نداشته باشد، نه تنها موفق نخواهیم بود بلکه بسیاری از واحدهای تولیدی به تدریج زمین‌گیر خواهند شد.

به اعتقاد این کارشناس بازار کار، مباحثی نظیر کمک‌های فنی و اعتباری، مشاوره کارشناسی، انتقال دانش و تکنولوژی و معافیتهای مالیاتی برای ماندگاری صنایع لازم است و اگر سیستم بانکی در خدمت به روز کردن صنایع نباشد، اقتصاد دچار مشکل می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: