May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۸۷۳۶
۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۴
0
احداث این خط لوله به عمان اجازه خواهد داد تا از گاز ایران برای تأمین نیاز داخلی و نیز صادرات به بازارهای جهانی استفاده کند.
پول‌نیوز - دولت عمان به رغم افزایش هزینه اجرای طرح واردات گاز از جمهوری اسلامی ایران، بر پیشبرد همکاری های مشترک با تهران و به سرانجام رساندن این پروژه تاکید کرد.

یک منبع مطلع در شرکت نفت عمان تاکید کرد، اجرای این طرح متوقف نشده و بر اساس رایزنی ها میان مسئولان ایران و عمان، تنها بخشی از هزینه ها افزایش یافته است.

به نوشته روزنامه القبس کویت، این مقام مسئول عمانی تاکید کرد: پس از مخالفت امارات متحده عربی با مشارکت در اجرای این طرح و عبور خط لوله انتقال گاز از خاک امارات، در مذاکرات تهران و مسقط مقرر شد به رغم افزایش نسبی هزینه، اجرای این پروژه به ارزش یک الی یک و نیم میلیارد دلار ادامه یابد.

وی افزود: 'بر اساس توافق های به عمل آمده، در طرح جدید خط لوله گاز در عمق یکهزار متری دریا احداث خواهد شد و امکان صادرات روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز به عمان را فراهم می کند.»
ایران یکی از بزرگترین کشورهای دارای ذخایر گازی دنیا است.

احداث این خط لوله به عمان اجازه خواهد داد تا از گاز ایران برای تأمین نیاز داخلی و نیز صادرات به بازارهای جهانی استفاده کند.

در سال 2013، دو کشور توافق نامه ای را مبنی بر انتقال گاز به عمان در دوره زمانی 25 ساله و به ارزش 60 میلیارد دلار امضا کردند به طوری که برای ١٥ سال روزانه ٢٨ میلیون مترمکعب گاز ایران از طریق یک خط لوله به عمان صادر می شود.

تحمیل تحریم های ظالمانه بر ایران مانعی بر پیشرفت اجرای این پروژه بود و پس از لغو تحریم ها که در ماه ژانویه میلادی گذشته صورت گرفت اجرای این طرح دوباره کلید خورد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: واردات گاز ، عمان ، ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: