May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۲۱۵۶
۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۲
0
پول‌نیوز -  یک دختر ۱۳ ساله به خاطر روزه اجباری به مدت ۶۴ روز، جانش را در حیدرآباد هند از دست داد.

خانواده این دختر بر اساس آیین محلی و روزه گرفتن در طول ماه‌های مقدس «چاتورماس» او را اجبار کرده بودند.

بی ساموتهی، نائب رئیس پلیس هند در ایالات شمالی این کشور می‌گوید پس از اعلام شکایت اولیه، مراحل تشکیل پرونده صورت می‌گیرد. در حال حاضر نیز پرونده‌ای در همین ارتباط در ایستگاه پلیس حیدرآباد هند تشکیل شده است.

کوماری آرادهانا، عضوی از جامعه آیین جین است. آیین جین یکی از مذاهب نشات گرفته در هند در قرون ۵ تا ۷ قبل از میلاد می‌باشد که هدفش را فراهم کردن مسیری به سمت پاکسازی روحانی و رستگاری معرفی می‌کند.

کوماری در کلاس دهم مدرسه سن فرانسیس درس می‌خواند. او به اجبار خانواده و با این باور که با روزه گرفتن "شانس" برای خانواده‌اش به ارمغان می‌آورد، مجبور شد روزه بگیرد. البته گفته شده که پدر کوماری "لاکسمیچاند سانسادیا" جواهر فروش بوده و در کارش ضرر زیادی دیده بود.

روز جمعه، سازمان NGO محلی به نام «بالالا هاکوکا سانگهام» که یک انجمن فعال در حقوق کودکان است، به کمیسر پلیس حیدرآباد هند نامه‌ای نوشت و در آن خواستار بررسی علل مرگ این دختر نوجوان شد. این سازمان مدعی است که اجبار اعضای خانواده و بزرگان آیینی جین به روزه گرفتن علت مرگ کوماریِ ۱۳ ساله بوده است. در شکایت این سازمان همچنین آمده که یک روحانیِ مذهبی اهل چنای هند به آن خانواده نصیحت کرده که آرادهانا باید حداقل چهار ماه روز بگیرد.

کوماری پس از آنکه در دو روز اول هیچ مایعاتی را استفاده نکرد، در شب سوم به دلیل افت شدید فشار خون راهی بیمارستان شد. خانواده کوماری سپس وی را به یک بیمارستان خصوصی منتقل کردند که در آنجا به آن‌ها گفته شد دخترشان از دنیا رفته است.


منبع:فرادید
برچسب ها: هند ، روزه گرفتن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: