April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۱۸۶۸
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
0
فتح اله بیات گفت: شخصا معتقدم بستر فضای کسب و کار ایران باید از داخل مهیا شود. اگر شرایط کسب و کار داخل از انسجام لازم برخوردار نباشد و آمادگی پذیرش سرمایه‌های خارجی را نداشته باشیم، برای سرمایه‌گذاران خارجی هم بستر مناسبی نخواهد بود.
چگونه سرمایه‌های خارجی را جذب کنیم؟پول‌نیوز - رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی می‌گوید: فضای کسب و کار ایران اول باید از داخل آماده شود بعد به سرمایه‌های خارجی فکر کنیم چون سرمایه‌گذاران خارجی وقتی مطمئن شوند که صنایع داخلی ورشکسته و بازارها راکد نیست برای آوردن سرمایه‌های خود اقدام می‌کنند.

فتح اله بیات در ارزیابی فضای کسب و کار کشور، اظهار کرد: شخصا معتقدم بستر فضای کسب و کار ایران باید از داخل مهیا شود. اگر شرایط کسب و کار داخل از انسجام لازم برخوردار نباشد و آمادگی پذیرش سرمایه‌های خارجی را نداشته باشیم، برای سرمایه‌گذاران خارجی هم بستر مناسبی نخواهد بود.

وی گفت: با توجه به اعلام رشد اقتصادی باید ببینیم وضعیت سرمایه‌گذاران خارجی به چه شکل است. متاسفانه در بحث حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی ضعیف عمل کرده‌ایم و بسیاری از صنایع موجود با یک سوم ظرفیت کار می‌کنند در صورتی که باید آنها را حمایت و تقویت کنیم.

بیات پیشنهاد کرد: آن دسته کارخانه ها و صنایعی که با مشکل سرمایه مواجهند، حقوق و دستمزد معوقه دارند، نیازمند به روزرسانی تجهیزات یا نوسازی و بهسازی صنایع هستند و یا بدهی بانکی دارند، شناسایی شوند و دولت با همکاری بانکها زمینه بازسازی و احیای مجدد آنها را  فراهم کند.

به اعتقاد رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی هنگامی که صنایع داخلی رشد کرده و فعال شوند زمینه پویایی اقتصاد و استقبال سرمایه‌گذاران خارجی نیز ایجاد می‌شود چون سرمایه‌گذاران خارجی وقتی ببینند صنایع داخلی ورشکسته و بازارها راکد است برای آوردن سرمایه‌های خود تردید می‌کنند.

وی تاکید کرد: طبعا شرکتهای خارجی با بررسی تمام ابعاد و جوانب برای سرمایه‌گذاری اقدام می‌کنند و اگر فضای کسب و کار ما مساعد و دارای توجیه اقتصادی نباشد استقبال نمی‌کنند. درحال حاضر سرمایه گذار خارجی در چند حوزه از جمله نفت و گاز و پتروشیمی  تمایل خود را برای سرمایه‌گذاری نشان می‌دهد آن هم به این دلیل که سهم می‌برد و برایش توجیه اقتصادی دارد.

این مقام مسئول کارگری در پایان با بیان اینکه شهرکهای صنعتی در کشور از پتانسیل بالایی برخوردارند و دولت نباید از آنها غافل شود، گفت: نمی‌توانیم نسبت به شرایط داخل بی تفاوت باشیم بعد دنبال سرمایه‌گذار خارجی برویم چون آنها با احتیاط و در نظر گرفتن همه جوانب عمل می‌کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: