May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۸۸۶۴
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۱
0
کورکومین زردچوبه، از بدن در مقابل بیماری هایی مانند کولیت ، زخم معده وعفونت های ویروسی مانند ایدز محافظت می کند.
مراقب این ادویه معجزه گر و مکمل آن باشیدپول‌نیوز - نتایج تحقیقات نشان می دهد که در هندوستان مرگ به علت آلزایمر وزوال عقل بسیار کمتر از آمریکاست واین موضوع مربوط به مصرف بیشتر زردچوبه طبیعی در این کشور است. همچنین شواهد مبنی بر این است که کورکومین پیشرفت آب مروارید را به تاخیر می اندازد.

کورکومین زردچوبه، از بدن در مقابل بیماری هایی مانند کولیت ، زخم معده وعفونت های ویروسی مانند ایدز محافظت می کند.

ترکیبات فعال اصلی در زردچوبه کورکومینوید ا ست. این ترکیبات ایجاد کننده رنگ زرد-نارنجی است و بیشتر فواید زردچوبه به دلیل وجود آن است .

افزون بر این، پودر زردچوبه یا کورکومین تجاری به طور معمول حاوی مواد افزودنی است که از آن جمله می توان به دی اکسید سیلیکون اشاره کرد.

برخی انواع ارزان پودر زردچوبه ممکن است حاوی افزودنی های غیر قانونی نیز باشد که در برچسب مواد تشکیل دهنده به آنها اشاره ای نشده است.

فواید مکمل های کورکومین

کاهش التهاب، بهبود عملکرد رگ خونی و کاهش خطر حمله قلبی

عوارض زردچوبه و کورکومین

به گزارش سلامت نیوز، زردچوبه و کورکومین به طور کلی امن و بدون عارضه جانبی جدی در نظر گرفته می شود. با این وجود، برخی افراد ممکن است هنگام دریافت دوزهای بالا در قالب مکمل، دچار برخی عوارض جانبی آن شوند.

زردچوبه حاوی 2 درصد اگزالات است. مصرف دوزهای بالا، ممکن است به شکل گیری سنگ کلیه در افراد مستعد منجر شود. تمام پودرهای زردچوبه تجاری خالص نیست.

طبق نتایج مطالعات پودر زردچوبه تجاری ممکن است حاوی موادی مانند نشاسته کاساوا(گیاهی از تیره فرفیون) یا جو، آرد گندم یا چاودار باشد. مصرف زردچوبه های حاوی آرد گندم، جو یا چاودار موجب شکل گیری نشانه های منفی در افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن یا بیماری سلیاک می شود.

ممکن است برخی پودرهای زردچوبه حاوی رنگ های غذایی مشکوک باشد، یکی از رنگ های پر استفاده در هند زرد متانیل است که با نام "زرد اسیدی 36 " نیز شناخته می شود. نتایج مطالعات حیوانی نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد از زرد متانیل ممکن است موجب سرطان و آسیب های عصبی شود.

همچنین، برخی پودرهای زردچوبه ممکن است حاوی سرب به میزان بالا باشد.

نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف 490 میلی گرم کورکومین در روز برای یک هفته هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد. با این وجود، برخی افراد ممکن است برخی عوارض جانبی خفیف آن را در صورت مصرف دوزهای بالا تجربه کنند.مشکلات گوارشی: افراد با مصرف دوزهای بالاتر از هزار میلی گرم ممکن است دچار مشکلات گوارشی خفیف مانند نفخ، رفلاکس اسید معده و اسهال شوند.

سردرد و حالت تهوع: مصرف دوز 450 میلی گرم یا بیشتر ممکن است موجب سردرد و حالت تهوع در تعداد اندکی از افراد شود.راش پوستی: برخی افراد، ابتلا به راش پوستی پس از دریافت یک دوز 8.000 میلی گرمی یا بیشتر از کورکومین را گزارش کرده اند، اما این شرایط بسیار نادر به نظر می رسد.

چه مقدار بیش از اندازه محسوب می شود؟

توصیه رسمی برای مصرف زردچوبه وجود ندارد و بیشینه مصرف قابل تحمل نیز شناسایی نشده است. با این وجود، به عنوان یک قاعده کلی، میزان مصرف شما نباید از دوزهای توصیه شده روی برچسب مکمل ها تجاوز کند.

از سوی دیگر، برخی دستورالعمل های رسمی برای مصرف کورکومین وجود دارد. کمیته مشترک فائو و سازمان بهداشت جهانی درباره افزودنی های غذایی، میزان مصرف غذایی قابل قبول در روز را سه میلی گرم در هر کیلوگرم از وزن بدن مشخص کرده است. به عنوان مثال، برای فردی با وزن 81 کیلوگرم مصرف 239 میلی گرم در روز مناسب است.

منبع: سلامت نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: