May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
پول‌نیوز - محققان دریافتند مصرف بیش از اندازه سیب‌زمینی سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.

به گزارش زی‌نیوز، خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده برای افراد و به ویژه کودکان بسیار لذت‌بخش است، اما آیا می‌دانید خوردن بیش از حد این ماده غذایی برای سلامتی خطرناک است.

محققان دریافتند خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است.

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، افرادی که بیش از دو بار در هفته سیب‌زمینی سرخ شده مصرف می‌کنند، خطر مرگ در آنها دو برابر افزایش می‌یابد.

در این بررسی 4440 نفر در سنین 45 تا 79 سال در مدت هشت سال مورد بررسی قرار گرفتند.

از این افراد 236 نفر تا پایان مطالعه درگذشتند. محققان اظهار کردند: شرکت‌کنندگانی که دو بار در هفته سیب‌زمینی سرخ‌شده مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که سیب‌زمینی سرخ‌ شده مصرف نمی‌کنند، دو برابر بیشتر خطر ابتلا به مرگ زودرس را دارند.

البته این بررسی ثابت نکرده است که خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده افراد را می‌کشد، اما نتایج این مطالعه نشان داد خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.
منبع: ایسنا
برچسب ها: سیب زمینی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: